pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Muhsin Yazıcıoğlu için anma programı

28.03.2016 - 03:07, Güncelleme: 28.03.2016 - 03:07
 

Sivas'ta Muhsin Yazıcıoğlu için anma programı

KAHRAMANMARAŞ'ta, 7 yıl önce helikopter kazasında hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekiler için...

KAHRAMANMARAŞ'ta, 7 yıl önce helikopter kazasında hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekiler için Sivas'ta anma programı düzenlendi.25 Mart 2009 tarihinde seçim gezisinden dönerken bindikleri helikopterin Kahramanmaraş'ın Göksun İlçesi yakınlarında düşmesi sonucu hayatını kaybeden BBP'nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki BBP Sivas İl Başkanı Erhan Üstündağ, Başkan Yardımcısı Yüksel Yancı, BBP Meclis üyesi adayı Murat Çetinkaya, gazeteci İsmail Güneş ve pilot Kaya İstektepe, ölümlerinin 7'inci yılında Sivas'ta anıldı. BBP Sivas İl Başkanlığı tarafından düzenlenen program Sivas Belediyesi Nikah Salonu'nda gerçekleştirildi. Programa, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, BBP İl Başkanı Uğur Bulut, Muhsin Yazıcıoğlu'nun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu ve kazada ölenlerin yakınları katıldı. Program, helikopter kazasında ölenler için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Daha sonra Kuran-ı Kerim tilaveti okundu. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Destici, Yazıcıoğlu'nun doğru, dürüst ve merhametli bir insan olduğunu söyledi. Yazıcıoğlu'nun büyük bir siyasetçi olduğunu ve çizgilerini net bir şekilde belirlediğini anlatan Destici, "Muhsin Yazıcıoğlu haklı davasında tek başına da olsa yürümeyi tercih etti" ifadesini kullandı. Terörle mücadeleye de değinen Destici, "Güvenlik boyutuyla doğru bir mücadele yapılıyor. Türkiye'nin Irak, Suriye olmasına müsade etmeyeceğiz, bu memleketi bölemeyecekler. Güvenlik boyutuyla doğru bir mücadele yapılıyor. Biz de sonuna kadar destekliyoruz. Şu anda terörle mücadele kapsamında, Yüksekova'da, Nusaybin'de, Sur'da, Cizre'deki, o bölgedeki tüm operasyonları destekliyoruz. Geçmişi de karıştırmıyorum. Yeter ki bitirin. Terörle ancak mücadele olur, müzakere olmaz" dedi.FOTOĞRAFLI
KAHRAMANMARAŞ'ta, 7 yıl önce helikopter kazasında hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekiler için...

KAHRAMANMARAŞ'ta, 7 yıl önce helikopter kazasında hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekiler için Sivas'ta anma programı düzenlendi.

25 Mart 2009 tarihinde seçim gezisinden dönerken bindikleri helikopterin Kahramanmaraş'ın Göksun İlçesi yakınlarında düşmesi sonucu hayatını kaybeden BBP'nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki BBP Sivas İl Başkanı Erhan Üstündağ, Başkan Yardımcısı Yüksel Yancı, BBP Meclis üyesi adayı Murat Çetinkaya, gazeteci İsmail Güneş ve pilot Kaya İstektepe, ölümlerinin 7'inci yılında Sivas'ta anıldı. BBP Sivas İl Başkanlığı tarafından düzenlenen program Sivas Belediyesi Nikah Salonu'nda gerçekleştirildi.

Programa, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, BBP İl Başkanı Uğur Bulut, Muhsin Yazıcıoğlu'nun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu ve kazada ölenlerin yakınları katıldı. Program, helikopter kazasında ölenler için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Daha sonra Kuran-ı Kerim tilaveti okundu.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Destici, Yazıcıoğlu'nun doğru, dürüst ve merhametli bir insan olduğunu söyledi. Yazıcıoğlu'nun büyük bir siyasetçi olduğunu ve çizgilerini net bir şekilde belirlediğini anlatan Destici, "Muhsin Yazıcıoğlu haklı davasında tek başına da olsa yürümeyi tercih etti" ifadesini kullandı.

Terörle mücadeleye de değinen Destici, "Güvenlik boyutuyla doğru bir mücadele yapılıyor. Türkiye'nin Irak, Suriye olmasına müsade etmeyeceğiz, bu memleketi bölemeyecekler. Güvenlik boyutuyla doğru bir mücadele yapılıyor. Biz de sonuna kadar destekliyoruz. Şu anda terörle mücadele kapsamında, Yüksekova'da, Nusaybin'de, Sur'da, Cizre'deki, o bölgedeki tüm operasyonları destekliyoruz. Geçmişi de karıştırmıyorum. Yeter ki bitirin. Terörle ancak mücadele olur, müzakere olmaz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Sivas'ta Muhsin Yazıcıoğlu için anma programı

Sivas'ta Muhsin Yazıcıoğlu için anma programı

Sivas'ta Muhsin Yazıcıoğlu için anma programı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.