pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Minikler Masa Tenisi Turnuvası Sona Erdi

27.05.2017 - 14:43, Güncelleme: 27.05.2017 - 14:43
 

Sivas'ta Minikler Masa Tenisi Turnuvası Sona Erdi

SİVAS (AA) - Sivas'ta düzenlenen Minikler Masa Tenisi İl Birinciliği müsabakaları sona erdi. Dört Eylül Spor Salonu'ndaki turnuvaya, 30 ilkokul takımı...

SİVAS (AA) - Sivas'ta düzenlenen Minikler Masa Tenisi İl Birinciliği müsabakaları sona erdi. Dört Eylül Spor Salonu'ndaki turnuvaya, 30 ilkokul takımı katıldı. Turnuva A ve B kategorilerinde yapıldı.Minik A Kızlarda ve Minik A Erkeklerde TOKİ Şehit Şükrü Pürlü İlkokulu, Minik B Kızlarda ve Minik B Erkeklerde Mimar Sinan İlkokulu birinci oldu. Turnuvada dereceye giren takımlara, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Harun Tan, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Ahmet Urhan, Okul Sporları İl Temsilcisi Mahmut Poyraz ve Masa Tenisi İl Spor Temsilcisi Ebubekir Poyraz, kupa ve madalyalarını verdi.
SİVAS (AA) - Sivas'ta düzenlenen Minikler Masa Tenisi İl Birinciliği müsabakaları sona erdi. Dört Eylül Spor Salonu'ndaki turnuvaya, 30 ilkokul takımı...

SİVAS (AA) - Sivas'ta düzenlenen Minikler Masa Tenisi İl Birinciliği müsabakaları sona erdi.

Dört Eylül Spor Salonu'ndaki turnuvaya, 30 ilkokul takımı katıldı. Turnuva A ve B kategorilerinde yapıldı.

Minik A Kızlarda ve Minik A Erkeklerde TOKİ Şehit Şükrü Pürlü İlkokulu, Minik B Kızlarda ve Minik B Erkeklerde Mimar Sinan İlkokulu birinci oldu.

Turnuvada dereceye giren takımlara, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Harun Tan, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Ahmet Urhan, Okul Sporları İl Temsilcisi Mahmut Poyraz ve Masa Tenisi İl Spor Temsilcisi Ebubekir Poyraz, kupa ve madalyalarını verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.