pendik escort bayan
ak

Sivas’ta minibüs takla attı: 4 yaralı

25.11.2022 - 14:23, Güncelleme: 25.11.2022 - 14:23
 

Sivas’ta minibüs takla attı: 4 yaralı

Sivas'ta minibüsün takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Sivas'ta minibüsün takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.Edinilen bilgilere göre kaza, Gürün ilçesi Mazıkıran mevkiinde meydana geldi. Muş'tan Eskişehir'e giden Nazif İ. (32) idaresindeki 26 ABF 772 plakalı Volkswagen marka minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Kazada sürücü ve araçta bulunan N.B. (56), A.D. (39) ve S.G. (50) yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Gürün Devlet Hastanesine sevk edildi. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
Sivas'ta minibüsün takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
Sivas'ta minibüsün takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza, Gürün ilçesi Mazıkıran mevkiinde meydana geldi. Muş'tan Eskişehir'e giden Nazif İ. (32) idaresindeki 26 ABF 772 plakalı Volkswagen marka minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Kazada sürücü ve araçta bulunan N.B. (56), A.D. (39) ve S.G. (50) yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Gürün Devlet Hastanesine sevk edildi. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.