pendik escort bayan
ak

Sivas'ta minibüs ile tır çarpıştı: 7 yaralı

12.07.2016 - 16:49, Güncelleme: 12.07.2016 - 16:49
 

Sivas'ta minibüs ile tır çarpıştı: 7 yaralı

Sivas'ın Kangal ilçesinde minibüs ile tırın çarpışması sonucu aynı aileden 7 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Gürün ilçesinden Sivas istikametine...

Sivas'ın Kangal ilçesinde minibüs ile tırın çarpışması sonucu aynı aileden 7 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Gürün ilçesinden Sivas istikametine giden İlhan Güney (47) idaresindeki 34 NH 9805 plakalı minibüs, Halep Köprüsü kavşağında, karşı yönden gelen ve Malatya yönüne seyreden Sedat Maran'ın kullandığı 44 EH 472 plakalı tırla çarpıştı.Kazada, minibüs sürücüsü ile aracındaki Hüsne Naz (6), Talha Enes (7), İrem Zeynep (16), Ayşe (41), Hüsne (66) ve Ahmet Güney (70) yaralandı.Yaralılar, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı.
Sivas'ın Kangal ilçesinde minibüs ile tırın çarpışması sonucu aynı aileden 7 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Gürün ilçesinden Sivas istikametine...

Sivas'ın Kangal ilçesinde minibüs ile tırın çarpışması sonucu aynı aileden 7 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Gürün ilçesinden Sivas istikametine giden İlhan Güney (47) idaresindeki 34 NH 9805 plakalı minibüs, Halep Köprüsü kavşağında, karşı yönden gelen ve Malatya yönüne seyreden Sedat Maran'ın kullandığı 44 EH 472 plakalı tırla çarpıştı.

Kazada, minibüs sürücüsü ile aracındaki Hüsne Naz (6), Talha Enes (7), İrem Zeynep (16), Ayşe (41), Hüsne (66) ve Ahmet Güney (70) yaralandı.

Yaralılar, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.