pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Minibüs Devrildi: 7 Yaralı

10.12.2016 - 14:13, Güncelleme: 10.12.2016 - 14:13
 

Sivas'ta Minibüs Devrildi: 7 Yaralı

Sivas'ın Suşehri ilçesinde minibüsün devrilmesi sonucu 7 kişi yaralandı.

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde minibüsün devrilmesi sonucu 7 kişi yaralandı. Orhan Yemiş (44) yönetimindeki 34 NS 0714 plakalı minibüs, D-100 karayolu Akçaağıl köyü yakınlarında buzlanan yolda kontrolden çıkarak şarampole devrildi.Kazada, sürücü ile araçta bulunan Gamze, Ali (53), Oğuz, Ayten ve Hüseyin Eymen Yemiş (2) ile Solmaz Günaydın (46) yaralandı. Suşehri Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Solmaz Günaydın, ilk tedavisinin ardından Sivas’a sevk edildi.Minibüstekilerin Erzincan'da akrabalarının cenaze törenine katıldıktan sonra İstanbul'a gitmek için yola çıktıkları öğrenildi.
Sivas'ın Suşehri ilçesinde minibüsün devrilmesi sonucu 7 kişi yaralandı.

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde minibüsün devrilmesi sonucu 7 kişi yaralandı. 

Orhan Yemiş (44) yönetimindeki 34 NS 0714 plakalı minibüs, D-100 karayolu Akçaağıl köyü yakınlarında buzlanan yolda kontrolden çıkarak şarampole devrildi.

Kazada, sürücü ile araçta bulunan Gamze, Ali (53), Oğuz, Ayten ve Hüseyin Eymen Yemiş (2) ile Solmaz Günaydın (46) yaralandı.

Suşehri Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Solmaz Günaydın, ilk tedavisinin ardından Sivas’a sevk edildi.

Minibüstekilerin Erzincan'da akrabalarının cenaze törenine katıldıktan sonra İstanbul'a gitmek için yola çıktıkları öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.