pendik escort bayan
ak

Sivas'ta "Milli Birlik, Beraberlik Ve Cumhuriyet Bayramı" Konseri

29.10.2016 - 11:23, Güncelleme: 29.10.2016 - 11:23
 

Sivas'ta "Milli Birlik, Beraberlik Ve Cumhuriyet Bayramı" Konseri

SİVAS (AA) - Sivas'ta, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinde Sivas Devlet Türk Halk Müziği Korosu, "Milli Birlik, Beraberlik ve Cumhuriyet" konseri verdi....

SİVAS (AA) - Sivas'ta, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinde Sivas Devlet Türk Halk Müziği Korosu, "Milli Birlik, Beraberlik ve Cumhuriyet" konseri verdi. Atatürk Kültür Merkezi'ndeki konserde şef Solmaz Kadıoğlu yönetimindeki koro ve ses sanatçıları, çeşitli yörelerden türküler seslendirdi. Konserde, Sivas Belediyesine ait mehter takımı da marşlar çaldı.Konserin sonunda söylenen "Türkiyem" şarkısına vatandaşlar ve sahneye çağrılan gaziler, ellerinde Türk Bayraklarıyla eşlik etti.Konseri, Sivas Valisi Davut Gül, Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, Kültür ve Turizm İl Müdürü Kadir Pürlü, İl Emniyet Müdürü Turan Aksoy, İl Jandarma Komutanı Albay Sinan Şen ve çok sayıda vatandaş izledi.
SİVAS (AA) - Sivas'ta, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinde Sivas Devlet Türk Halk Müziği Korosu, "Milli Birlik, Beraberlik ve Cumhuriyet" konseri verdi....

SİVAS (AA) - Sivas'ta, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinde Sivas Devlet Türk Halk Müziği Korosu, "Milli Birlik, Beraberlik ve Cumhuriyet" konseri verdi.

Atatürk Kültür Merkezi'ndeki konserde şef Solmaz Kadıoğlu yönetimindeki koro ve ses sanatçıları, çeşitli yörelerden türküler seslendirdi.

Konserde, Sivas Belediyesine ait mehter takımı da marşlar çaldı.

Konserin sonunda söylenen "Türkiyem" şarkısına vatandaşlar ve sahneye çağrılan gaziler, ellerinde Türk Bayraklarıyla eşlik etti.

Konseri, Sivas Valisi Davut Gül, Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, Kültür ve Turizm İl Müdürü Kadir Pürlü, İl Emniyet Müdürü Turan Aksoy, İl Jandarma Komutanı Albay Sinan Şen ve çok sayıda vatandaş izledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.