pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Mevlit Kandili

19.11.2018 - 20:33, Güncelleme: 19.11.2018 - 20:33
 

Sivas'ta Mevlit Kandili

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde, Hazreti Muhammed'in dünyaya geldiği gün olarak kutlanan Mevlit Kandili dolayısıyla camilerde program düzenlendi.Muhsin...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde, Hazreti Muhammed'in dünyaya geldiği gün olarak kutlanan Mevlit Kandili dolayısıyla camilerde program düzenlendi.Muhsin Yazıcıoğlu Cami ve Külliyesi'nde gerçekleşen kandil programında Kur'an-ı Kerim okundu, İlçe Müftüsü Tayyıp Koçer tarafından vaaz verildi.Namaz kılıp, dua eden vatandaşlar, Mevlit Kandili'nin manevi atmosferini yaşadı. Cami çıkışında ise hayırseverler tarafından vatandaşlara kandil simidi dağıtıldı.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde, Hazreti Muhammed'in dünyaya geldiği gün olarak kutlanan Mevlit Kandili dolayısıyla camilerde program düzenlendi.Muhsin...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde, Hazreti Muhammed'in dünyaya geldiği gün olarak kutlanan Mevlit Kandili dolayısıyla camilerde program düzenlendi.

Muhsin Yazıcıoğlu Cami ve Külliyesi'nde gerçekleşen kandil programında Kur'an-ı Kerim okundu, İlçe Müftüsü Tayyıp Koçer tarafından vaaz verildi.

Namaz kılıp, dua eden vatandaşlar, Mevlit Kandili'nin manevi atmosferini yaşadı.

Cami çıkışında ise hayırseverler tarafından vatandaşlara kandil simidi dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.