pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Metruk Binalar Yıkılıyor

16.03.2017 - 14:28, Güncelleme: 16.03.2017 - 14:28
 

Sivas'ta Metruk Binalar Yıkılıyor

Sivas Belediyesi, kentte tehlike oluşturan metruk binaların yıkımı için çalışma başlattı.

AA - Sivas Belediyesi, kentte tehlike oluşturan metruk binaların yıkımı için çalışma başlattı.Sivas Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Sivas Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ve mahalle muhtarlarının ortaklaşa yürüttüğü çalışma neticesinde mahalle aralarında belirlenen metruk binaların yıkımları devam ediyor. Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Başkan Yardımcısı Abdurrahim Ceyhan ve Muhtarlık İşleri Müdürü Necati Altun, Kümbet Mahallesi'nde 2 metruk binanın yıkımına katıldı.Aydın, mahalle aralarında, mülkiyet sorunları olan veya sahiplerinin dışarıda olduğu metruk binalar bulunduğunu belirtti. Bu yapılar nedeniyle mahalle sakinlerinin sıkıntılı durumlarla karşı karşıya kaldığını aktaran Aydın, "Bu tür şikayetleri müdürlüğümüz takip ediyor. Gerekli işlemleri ve altyapıyı hazırladıktan sonra yıkım gerçekleştiriyoruz. 2016-2017 itibarıyla 200 civarında metruk binanın yıkımını gerçekleştirdik. Bu bölgeler güvenli bir ortama dönüştürüldükten sonra zaman içerisinde mülk sahipleri bunları değerlendirecektir. Tinercilerin ve balicilerin mekanı haline gelen metruk binaları ortadan kaldırıyoruz. Bir diğer unsur da çocuklar için inşaat ve yıkık dökük alanlar tehlike arz ediyor, onları da önlemiş oluyoruz. Muhtarlık Müdürlüğümüz, Sivas'ın 65 mahallesinde, muhtarlarımızla irtibatlı bir şekilde bu çalışmaları yürütecek." ifadelerini kullandı.
Sivas Belediyesi, kentte tehlike oluşturan metruk binaların yıkımı için çalışma başlattı.

AA - Sivas Belediyesi, kentte tehlike oluşturan metruk binaların yıkımı için çalışma başlattı.

Sivas Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Sivas Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ve mahalle muhtarlarının ortaklaşa yürüttüğü çalışma neticesinde mahalle aralarında belirlenen metruk binaların yıkımları devam ediyor. Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Başkan Yardımcısı Abdurrahim Ceyhan ve Muhtarlık İşleri Müdürü Necati Altun, Kümbet Mahallesi'nde 2 metruk binanın yıkımına katıldı.

Aydın, mahalle aralarında, mülkiyet sorunları olan veya sahiplerinin dışarıda olduğu metruk binalar bulunduğunu belirtti. Bu yapılar nedeniyle mahalle sakinlerinin sıkıntılı durumlarla karşı karşıya kaldığını aktaran Aydın, "Bu tür şikayetleri müdürlüğümüz takip ediyor. Gerekli işlemleri ve altyapıyı hazırladıktan sonra yıkım gerçekleştiriyoruz. 2016-2017 itibarıyla 200 civarında metruk binanın yıkımını gerçekleştirdik. Bu bölgeler güvenli bir ortama dönüştürüldükten sonra zaman içerisinde mülk sahipleri bunları değerlendirecektir. Tinercilerin ve balicilerin mekanı haline gelen metruk binaları ortadan kaldırıyoruz. Bir diğer unsur da çocuklar için inşaat ve yıkık dökük alanlar tehlike arz ediyor, onları da önlemiş oluyoruz. Muhtarlık Müdürlüğümüz, Sivas'ın 65 mahallesinde, muhtarlarımızla irtibatlı bir şekilde bu çalışmaları yürütecek." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.