pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Mekke'nin Fethi Kutlandı

01.01.2015 - 00:39, Güncelleme: 01.01.2015 - 00:39
 

Sivas'ta Mekke'nin Fethi Kutlandı

Sivas'ta Anadolu Gençlik Derneği tarafından 'Mekke'nin Fethi' gecesi düzenlendi.

Sivas'ta Anadolu Gençlik Derneği tarafından 'Mekke'nin Fethi' gecesi düzenlendi. Yılbaşı gecesi düzenlenen etkinlikte Kuran ve ilahiler okunup, 'Mekke'nin Fethi' filmi sinevizyon gösterimi yapıldı.     Anadolu Gençlik Derneği Sivas Şubesi tarafından organize edilen 'Mekke'nin Fethi' programı, 4 Eylül Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Mekke'nin fethinin 1384'üncü yıldönümü nedeniyle düzenlenen geceye yaklaşık 2 bin kişi katıldı.   Gece ilk olarak Akademi Spor Kulübü tarafından sergilenen Wushu gösterisi ile başladı. Daha sonra Anadolu Gençlik Derneği Sivas Şubesi Hanımlar Komisyonu tarafından hazırlanan çocuklar mehteran gösterisi sunuldu. Kuran-ı Kerim okunarak devam eden gecede konuşan Cansuyu Ortadoğu Bölge Başkan Yardımcısı ve Erbakan Külliyatı Yazarı Mustafa Muaz Uzun, "Biz Mekke'nin Fethi'nden bahsediyoruz. Fethedilmiş bir Mekke'den özgür bir Mekke'den bahsediyoruz. Halbuki esaret altındaki bir Mekke'den bahsetmemiz gerekiyor. Kudüs'e giden yol özgür bir Mekke'den, özgür bir İstanbul'dan, özgür bir Ayasofya'dan geçiyor. Biz bugün Kudüs'ün fethini hayal ediyoruz, düşünüyoruz" dedi. Konuşmaların ardından Hayyalel Cihad Tiyatro gösterisi sundu. - SİVAS 
Sivas'ta Anadolu Gençlik Derneği tarafından 'Mekke'nin Fethi' gecesi düzenlendi.

Sivas'ta Anadolu Gençlik Derneği tarafından 'Mekke'nin Fethi' gecesi düzenlendi. Yılbaşı gecesi düzenlenen etkinlikte Kuran ve ilahiler okunup, 'Mekke'nin Fethi' filmi sinevizyon gösterimi yapıldı.

 

 

Anadolu Gençlik Derneği Sivas Şubesi tarafından organize edilen 'Mekke'nin Fethi' programı, 4 Eylül Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Mekke'nin fethinin 1384'üncü yıldönümü nedeniyle düzenlenen geceye yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

 

Gece ilk olarak Akademi Spor Kulübü tarafından sergilenen Wushu gösterisi ile başladı. Daha sonra Anadolu Gençlik Derneği Sivas Şubesi Hanımlar Komisyonu tarafından hazırlanan çocuklar mehteran gösterisi sunuldu.

Kuran-ı Kerim okunarak devam eden gecede konuşan Cansuyu Ortadoğu Bölge Başkan Yardımcısı ve Erbakan Külliyatı Yazarı Mustafa Muaz Uzun, "Biz Mekke'nin Fethi'nden bahsediyoruz. Fethedilmiş bir Mekke'den özgür bir Mekke'den bahsediyoruz. Halbuki esaret altındaki bir Mekke'den bahsetmemiz gerekiyor. Kudüs'e giden yol özgür bir Mekke'den, özgür bir İstanbul'dan, özgür bir Ayasofya'dan geçiyor. Biz bugün Kudüs'ün fethini hayal ediyoruz, düşünüyoruz" dedi. Konuşmaların ardından Hayyalel Cihad Tiyatro gösterisi sundu. - SİVAS 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.