pendik escort bayan
ak

Sivas'ta "Macera Parkı" Yapılacak

10.10.2016 - 17:48, Güncelleme: 10.10.2016 - 17:48
 

Sivas'ta "Macera Parkı" Yapılacak

SİVAS (AA) - Sivas'ta macera parkı yapılacağı bildirildi. Sivas Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kardeşler Ormanı projesinde yer alacak ve Sivas'a...

SİVAS (AA) - Sivas'ta macera parkı yapılacağı bildirildi. Sivas Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kardeşler Ormanı projesinde yer alacak ve Sivas'a farklı bir soluk katacak olan "Macera Parkı Projesi" için belediye ve Orta Anadolu Kalkınma Ajansı arasında protokol imzalandı. Belediyede düzenlenen imza töreninde konuşan Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Sivas'ın çok güzel mesire alanlarına kavuştuğunu belirtti.Önümüzdeki süreçte Kardeşler Ormanını kente yeni bir mesire alanı olarak kazandırmak istediklerini aktaran Aydın, "200 dönümlük bir alanı Orman ve Su İşleri Bakanlığımızdan talep ettik ve belediyemize tahsis edildi. Ön çalışmalarımızı tamamlayarak bakanlığa sunduk. Bunların birisi de macera parkı, bu projeyle alakalı yakın zamanda ihalemizi gerçekleştireceğiz. 1 milyon 605 bin lira olan bütçenin 401 bin 474 lirası Orta Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından karşılanacak." ifadelerini kullandı. Oran Genel Sekreter Vekili Ahmet Emin Kılcı ise Sivas'ta sosyal bir ihtiyacın giderilmesi için genç nüfusa yönelik önemli bir aktivite merkezinin inşa edileceğini belirtti. Kılcı, projede emeği geçenlere teşekkür etti.
SİVAS (AA) - Sivas'ta macera parkı yapılacağı bildirildi. Sivas Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kardeşler Ormanı projesinde yer alacak ve Sivas'a...

SİVAS (AA) - Sivas'ta macera parkı yapılacağı bildirildi.

Sivas Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kardeşler Ormanı projesinde yer alacak ve Sivas'a farklı bir soluk katacak olan "Macera Parkı Projesi" için belediye ve Orta Anadolu Kalkınma Ajansı arasında protokol imzalandı.

Belediyede düzenlenen imza töreninde konuşan Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Sivas'ın çok güzel mesire alanlarına kavuştuğunu belirtti.

Önümüzdeki süreçte Kardeşler Ormanını kente yeni bir mesire alanı olarak kazandırmak istediklerini aktaran Aydın, "200 dönümlük bir alanı Orman ve Su İşleri Bakanlığımızdan talep ettik ve belediyemize tahsis edildi. Ön çalışmalarımızı tamamlayarak bakanlığa sunduk. Bunların birisi de macera parkı, bu projeyle alakalı yakın zamanda ihalemizi gerçekleştireceğiz. 1 milyon 605 bin lira olan bütçenin 401 bin 474 lirası Orta Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından karşılanacak." ifadelerini kullandı.

Oran Genel Sekreter Vekili Ahmet Emin Kılcı ise Sivas'ta sosyal bir ihtiyacın giderilmesi için genç nüfusa yönelik önemli bir aktivite merkezinin inşa edileceğini belirtti.

Kılcı, projede emeği geçenlere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.