pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Kuyuya Düşen İnek Vinçle Kurtarıldı

13.10.2017 - 20:57, Güncelleme: 13.10.2017 - 20:57
 

Sivas'ta Kuyuya Düşen İnek Vinçle Kurtarıldı

Sivas'ın Hafik ilçesinde 8 metrelik su kuyusuna düşen inek, vinç yardımıyla kurtarıldı.

Sivas'ın Hafik ilçesinde 8 metrelik su kuyusuna düşen inek, vinç yardımıyla kurtarıldı.Soğukpınar köyünde Ali Çelik'e ait inek, arazide otlatıldığı sırada kullanılmayan 8 metrelik su kuyusuna düştü.Bir süre sonra durumu fark eden Çelik, hayvanı kuyudan çıkarmak için komşularından yardım istedi. İneği kurtarma girişimlerinin başarısız olması üzerine Çelik, il merkezinden vinç istedi.Çelik'in arkadaşı Adem Gül, ineğe iple vincin zincirini bağlamak için kuyuya indi. Gül, kuyunun dibinin su ve çamur olması nedeniyle ipi ineğe güçlükle bağladı. İki başarısız denemeden sonra inek, vinç yardımıyla kuyudan çıkarıldı.Ali Çelik, ineğinin kurtarılmasından mutluluk duyduğunu söyledi.Gül ise "Büyük uğraşlar sonunda başardık. İneği kurtarmanın sevincini yaşıyoruz." dedi.
Sivas'ın Hafik ilçesinde 8 metrelik su kuyusuna düşen inek, vinç yardımıyla kurtarıldı.

Sivas'ın Hafik ilçesinde 8 metrelik su kuyusuna düşen inek, vinç yardımıyla kurtarıldı.

Soğukpınar köyünde Ali Çelik'e ait inek, arazide otlatıldığı sırada kullanılmayan 8 metrelik su kuyusuna düştü.

Bir süre sonra durumu fark eden Çelik, hayvanı kuyudan çıkarmak için komşularından yardım istedi. İneği kurtarma girişimlerinin başarısız olması üzerine Çelik, il merkezinden vinç istedi.

Çelik'in arkadaşı Adem Gül, ineğe iple vincin zincirini bağlamak için kuyuya indi. Gül, kuyunun dibinin su ve çamur olması nedeniyle ipi ineğe güçlükle bağladı. İki başarısız denemeden sonra inek, vinç yardımıyla kuyudan çıkarıldı.

Ali Çelik, ineğinin kurtarılmasından mutluluk duyduğunu söyledi.

Gül ise "Büyük uğraşlar sonunda başardık. İneği kurtarmanın sevincini yaşıyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.