pendik escort bayan
ak

Sivas'ta kurban manzaraları

12.09.2016 - 12:48, Güncelleme: 12.09.2016 - 12:48
 

Sivas'ta kurban manzaraları

SİVAS'ta Kurban Bayramı alışıldık görüntülere sahne oldu. Tüm uyarılara karşın kesim yerlerinde çocukların çokluğu dikkat çekti.

SİVAS'ta Kurban Bayramı alışıldık görüntülere sahne oldu. Tüm uyarılara karşın kesim yerlerinde çocukların çokluğu dikkat çekti. Sahiplerinin elinden kaçan bir koyun uzun uğraşılar sonucu yakalandı. Sivas'ta sabah bayram namazının kılınmasıyla birlikte vatandaşlar, satın aldıkları kurbanlar ile birlikte belediyenin belirlediği kesim noktalarına akın etti. Burada özellikle büyükbaş hayvanlar, traktör arkasına takılan vinç yardımı ile bacağından kaldırarak kurban edildi. Yapılan tüm uyarılara rağmen kesim yerlerinde çocukların çokluğu dikkat çekti. Bazı çocuklar, hayvanların kurban edilişini korku içerisinde takip etti. Sivas Belediyesi'nin belirlediği kesim yerlerinden Pazartesi Pazarı içerisinde araçtan indirilirken sahiplerinin elinden kaçan bir tosun kıska süreli panik yarattı. Kesim alanının içerisine kaçan hayvan, kısa bir kovalamaca sonrası yakalanarak kurban edildi. Bazı uzak mahallelerde ise hayvanların sokak ve bahçelerde kesildiği görüldü.Kurban bayramlarında alışılagelmişin dışında bu kez kurbanlık bir koyun sahiplerinin elinden kaçtı. Dedebalı Mahallesi'nde bahçede kurban edilmek istenen bin liralık koyun, sahibi Veysel Kandemir'in elinden kurtuldu. Kaçan koyun ile sahipleri arasında sokaklarda kovalamaca yaşandı. Zaman zaman ana caddelere inen koyun, sürücülere de zor anlar yaşattı. Yaklaşık 2 kilometrelik bir kovalamacanın ardından Aksu Park içerisine giren koyun, çevredekilerin de yardımı ile yakalanarak götürüldü.FOTOĞRAFLI
SİVAS'ta Kurban Bayramı alışıldık görüntülere sahne oldu. Tüm uyarılara karşın kesim yerlerinde çocukların çokluğu dikkat çekti.

SİVAS'ta Kurban Bayramı alışıldık görüntülere sahne oldu. Tüm uyarılara karşın kesim yerlerinde çocukların çokluğu dikkat çekti. Sahiplerinin elinden kaçan bir koyun uzun uğraşılar sonucu yakalandı.

 

Sivas'ta sabah bayram namazının kılınmasıyla birlikte vatandaşlar, satın aldıkları kurbanlar ile birlikte belediyenin belirlediği kesim noktalarına akın etti. Burada özellikle büyükbaş hayvanlar, traktör arkasına takılan vinç yardımı ile bacağından kaldırarak kurban edildi. Yapılan tüm uyarılara rağmen kesim yerlerinde çocukların çokluğu dikkat çekti. Bazı çocuklar, hayvanların kurban edilişini korku içerisinde takip etti. Sivas Belediyesi'nin belirlediği kesim yerlerinden Pazartesi Pazarı içerisinde araçtan indirilirken sahiplerinin elinden kaçan bir tosun kıska süreli panik yarattı. Kesim alanının içerisine kaçan hayvan, kısa bir kovalamaca sonrası yakalanarak kurban edildi. Bazı uzak mahallelerde ise hayvanların sokak ve bahçelerde kesildiği görüldü.

Kurban bayramlarında alışılagelmişin dışında bu kez kurbanlık bir koyun sahiplerinin elinden kaçtı. Dedebalı Mahallesi'nde bahçede kurban edilmek istenen bin liralık koyun, sahibi Veysel Kandemir'in elinden kurtuldu. Kaçan koyun ile sahipleri arasında sokaklarda kovalamaca yaşandı. Zaman zaman ana caddelere inen koyun, sürücülere de zor anlar yaşattı. Yaklaşık 2 kilometrelik bir kovalamacanın ardından Aksu Park içerisine giren koyun, çevredekilerin de yardımı ile yakalanarak götürüldü.

FOTOĞRAFLI

Sivas'ta kurban manzaraları

Sivas'ta kurban manzaraları

Sivas'ta kurban manzaraları

Sivas'ta kurban manzaraları

Sivas'ta kurban manzaraları

Sivas'ta kurban manzaraları

Sivas'ta kurban manzaraları

Sivas'ta kurban manzaraları

Sivas'ta kurban manzaraları

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.