pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Kültür Sanat

Siyaset 01.11.2018 - 09:28, Güncelleme: 01.11.2018 - 09:28
 

Sivas'ta Kültür Sanat

Sivas Devlet Tiyatrosu, "Kargo" adlı oyunu sahneleyecek

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu "Kargo" adlı oyunu sahneleyecek. Tess Berry-Hart'ın yazdığı ve Filiz Alpgezmen'in yönettiği müziğini Artun Hoinic'in yaptığı oyunda Ozan Kalkan, Selçik Veysel Zurnazanlı, M. İnanç Keteci ve Özge Tepe rol alıyor. Oyunda, yersiz yurtsuz kalmış, evlerinden ayrılmak zorunda bırakılmış küçük bir grup genç insanın fırtınanın ortasında güçlükle ilerleyen eski bir konteyner gemisinin içindeki hikayeleri anlatılıyor. Oyun, bugün ve yarın saat 19.30'da, 3 Kasım Cumartesi 14.00 ve 19.30'da seyirciyle buluşacak.
Sivas Devlet Tiyatrosu, "Kargo" adlı oyunu sahneleyecek

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu "Kargo" adlı oyunu sahneleyecek.

Tess Berry-Hart'ın yazdığı ve Filiz Alpgezmen'in yönettiği müziğini Artun Hoinic'in yaptığı oyunda Ozan Kalkan, Selçik Veysel Zurnazanlı, M. İnanç Keteci ve Özge Tepe rol alıyor.

Oyunda, yersiz yurtsuz kalmış, evlerinden ayrılmak zorunda bırakılmış küçük bir grup genç insanın fırtınanın ortasında güçlükle ilerleyen eski bir konteyner gemisinin içindeki hikayeleri anlatılıyor.

Oyun, bugün ve yarın saat 19.30'da, 3 Kasım Cumartesi 14.00 ve 19.30'da seyirciyle buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.