pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Kültür Sanat

Siyaset 04.10.2018 - 10:23, Güncelleme: 04.10.2018 - 10:23
 

Sivas'ta Kültür Sanat

"Lena, Leyla ve Diğerleri" adlı oyun izleyiciyle buluşacak

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu, Zehra İpşiroğlu'nun kaleme aldığı, Ayşen İnci'nin yönettiği "Lena, Leyla ve Diğerleri" adlı oyunu ilk kez sahneye koyacak.Oyunda, yaşanılan coğrafyanın etkin baskıları göz önünde bulundurulduğunda "hayır" demekle diyememek arasındaki çizgiyi, baş kaldırmakla boyun eğmek arasındaki keskinliği ve bir kadının içindeki kargaşayla dışındaki düzenin çatışması sonucu oluşan durumu anlatıyor. Dekor tasarımı Özlem Karabay'a, kostüm tasarımı Nalan Türkoğlu'na, ışık tasarımı Çetin Atay'a ait oyunda Filiz Demiralp rol alıyor. Oyun, bugün ve yarın saat 19.30'da, 6 Ekim Cumartesi 14.00 ve 19.30'da seyirciyle buluşacak.
"Lena, Leyla ve Diğerleri" adlı oyun izleyiciyle buluşacak

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu, Zehra İpşiroğlu'nun kaleme aldığı, Ayşen İnci'nin yönettiği "Lena, Leyla ve Diğerleri" adlı oyunu ilk kez sahneye koyacak.

Oyunda, yaşanılan coğrafyanın etkin baskıları göz önünde bulundurulduğunda "hayır" demekle diyememek arasındaki çizgiyi, baş kaldırmakla boyun eğmek arasındaki keskinliği ve bir kadının içindeki kargaşayla dışındaki düzenin çatışması sonucu oluşan durumu anlatıyor.

Dekor tasarımı Özlem Karabay'a, kostüm tasarımı Nalan Türkoğlu'na, ışık tasarımı Çetin Atay'a ait oyunda Filiz Demiralp rol alıyor.

Oyun, bugün ve yarın saat 19.30'da, 6 Ekim Cumartesi 14.00 ve 19.30'da seyirciyle buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.