pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Kültür Sanat

14.04.2017 - 12:03, Güncelleme: 14.04.2017 - 12:03
 

Sivas'ta Kültür Sanat

SİVAS (AA) - Sivas'ta, Türk Sanat Müziği (TSM) korosu tarafından konser programı düzenlenecek.Sivas İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü kursları kapsamında...

SİVAS (AA) - Sivas'ta, Türk Sanat Müziği (TSM) korosu tarafından konser programı düzenlenecek.Sivas İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü kursları kapsamında faaliyet gösteren TSM korosu, Atatürk Kültür Merkezi'nde 19 Nisan saat 19.30'da koro şefi Mitat Zencir yönetiminde konser verecek. Koro, çeşitli makamlarda beraber ve solo şarkılarını seslendirecek. Koro şefi Zencir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ücretsiz olarak düzenleyecekleri konser programına müzikseverleri davet etti.
SİVAS (AA) - Sivas'ta, Türk Sanat Müziği (TSM) korosu tarafından konser programı düzenlenecek.Sivas İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü kursları kapsamında...

SİVAS (AA) - Sivas'ta, Türk Sanat Müziği (TSM) korosu tarafından konser programı düzenlenecek.

Sivas İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü kursları kapsamında faaliyet gösteren TSM korosu, Atatürk Kültür Merkezi'nde 19 Nisan saat 19.30'da koro şefi Mitat Zencir yönetiminde konser verecek.

Koro, çeşitli makamlarda beraber ve solo şarkılarını seslendirecek.

Koro şefi Zencir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ücretsiz olarak düzenleyecekleri konser programına müzikseverleri davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.