pendik escort bayan
ak

Sivas'ta KPSS heyecanı

Kültür-Sanat 16.10.2016 - 12:42, Güncelleme: 16.10.2016 - 12:42
 

Sivas'ta KPSS heyecanı

SİVAS'ta kamu kurumlarında işe girmek isteyen önlisans mezunu adaylar, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) heyecanı yaşadı.

SİVAS'ta kamu kurumlarında işe girmek isteyen önlisans mezunu adaylar, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) heyecanı yaşadı. Adaylar sınavda ter dökerken, aileler dışarıda çocuklarının başarısı için dua etti.2016 yılı önlisans düzeyi KPSS genel kültür ve genel yetenek sınavı Sivas'ta yapıldı. Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından (ÖSYM) gerçekleştirilen sınav, saat 09.30'da başladı. Erken saatlerde sınavın yapılacağı merkezlere gelen adayların heyecanlı olduğu görüldü. Güvenlik taramasından geçirilen adayların üzerleri özenle aranarak salonlara alındı. ÖSYM'nin sitesinden aldıkları sınav giriş belgesi ve nüfus cüzdanları ile sınav merkezlerine gelen adaylar, üzerlerindeki madeni para, kağıt, peçete, kol saati, anahtar ve takılarını girişteki emanete teslim etti. Kadın adayların toka ve taçla sınav salonuna girişlerine izin verilmedi. Kadın polisler tarafından özenle aranan başörtülü adayların toplu iğne ile sınava girmelerine izin verilmedi. Çocukları sınava giren aileler ise okul bahçelerinde Kuran okuyarak sınavdaki yakınlarının başarısı için dua etti.FOTOĞRAFLI
SİVAS'ta kamu kurumlarında işe girmek isteyen önlisans mezunu adaylar, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) heyecanı yaşadı.

SİVAS'ta kamu kurumlarında işe girmek isteyen önlisans mezunu adaylar, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) heyecanı yaşadı. Adaylar sınavda ter dökerken, aileler dışarıda çocuklarının başarısı için dua etti.

2016 yılı önlisans düzeyi KPSS genel kültür ve genel yetenek sınavı Sivas'ta yapıldı. Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından (ÖSYM) gerçekleştirilen sınav, saat 09.30'da başladı. Erken saatlerde sınavın yapılacağı merkezlere gelen adayların heyecanlı olduğu görüldü. Güvenlik taramasından geçirilen adayların üzerleri özenle aranarak salonlara alındı. ÖSYM'nin sitesinden aldıkları sınav giriş belgesi ve nüfus cüzdanları ile sınav merkezlerine gelen adaylar, üzerlerindeki madeni para, kağıt, peçete, kol saati, anahtar ve takılarını girişteki emanete teslim etti. Kadın adayların toka ve taçla sınav salonuna girişlerine izin verilmedi. Kadın polisler tarafından özenle aranan başörtülü adayların toplu iğne ile sınava girmelerine izin verilmedi.

Çocukları sınava giren aileler ise okul bahçelerinde Kuran okuyarak sınavdaki yakınlarının başarısı için dua etti.

FOTOĞRAFLI

Sivas'ta KPSS heyecanı

Sivas'ta KPSS heyecanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.