pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Köydes Toplantısı

05.12.2017 - 16:10, Güncelleme: 05.12.2017 - 16:10
 

Sivas'ta Köydes Toplantısı

Sivas'ta, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) toplantısı gerçekleştirildi.

Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas İl Özel İdaresi Encümen Salonu'nda Sivas Valisi Davut Gül başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Vali yardımcıları Zihni Yıldızhan ve Yeliz Yıldızhan ile kaymakamlar katıldı.Toplantıda, asayiş ve güvenlik hizmetlerinin yanı sıra, ilin yönetim, ekonomik, sağlık, sosyal yardım, kültür, spor, çevre ve şehircilikle ilgili konular görüşüldü.KÖYDES kapsamında ise kırsalda yürütülen hizmetlerin ele alındığı toplantıda kaymakamlar, yaptıkları çalışmalar ve ilçelerinin sorunları hakkında Vali Gül'e bilgi verdi.Toplantıda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 10 Aralık Sivas ziyaret programı hakkında da bilgi alışverişinde bulunuldu.
Sivas'ta, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) toplantısı gerçekleştirildi.

Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas İl Özel İdaresi Encümen Salonu'nda Sivas Valisi Davut Gül başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Vali yardımcıları Zihni Yıldızhan ve Yeliz Yıldızhan ile kaymakamlar katıldı.

Toplantıda, asayiş ve güvenlik hizmetlerinin yanı sıra, ilin yönetim, ekonomik, sağlık, sosyal yardım, kültür, spor, çevre ve şehircilikle ilgili konular görüşüldü.

KÖYDES kapsamında ise kırsalda yürütülen hizmetlerin ele alındığı toplantıda kaymakamlar, yaptıkları çalışmalar ve ilçelerinin sorunları hakkında Vali Gül'e bilgi verdi.

Toplantıda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 10 Aralık Sivas ziyaret programı hakkında da bilgi alışverişinde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.