pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Korkutan Yangın

01.09.2015 - 15:33, Güncelleme: 01.09.2015 - 15:33
 

Sivas'ta Korkutan Yangın

Apartmandaki yangın korkuttu SİVAS'ta 4 katlı bir apartmanın 1'inci katında çıkan yangın büyük panik yarattı.

SİVAS'ta 4 katlı bir apartmanın 1'inci katında çıkan yangın büyük panik yarattı. Dairedeki eşyaların büyük bir kısmı yanarken, apartmandaki yoğun duman nedeniyle 2'inci katta mahsur kalan çocukları itfaiye ekipleri kurtardı. Olay, öğlen saatlerinde Gökmedrese Mahallesi 12'inci sokak üzerindeki Saray Apartmanı'nda meydana geldi. Neziha Delibaş'ın kiracı olarak oturduğu evde kimsenin bulunmadığı bir sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Apartman sakinleri evden çıkan dumanı farkederek durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen Sivas Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. GÖZYAŞLARI İÇİNDE YANGINI İZLEDİ Yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 15 dakika süren müdahalesi ile söndürülürken, evden çıkan dumanlar kısa sürede tüm binayı sardı. Apartmanın ikinci katında oturan ve dumandan etkilenen 14 yaşındaki Ali Yılmaz Kavak ile 13 yaşındaki Ethem Kavak itfaiye merdiveni ile aşağı indirildi. Evden kola almak için dışarı çıkan ve geri döndüğünde evlerinin yandığını gören 16 yaşınhdaki Mehmet Delibaş büyük şok yaşadı. Gözyaşlarına içinde itfaiye ekiplerinin müdahalesini izleyen Delibaş'ı polis ekipleri sakinleştirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - Sivas
Apartmandaki yangın korkuttu SİVAS'ta 4 katlı bir apartmanın 1'inci katında çıkan yangın büyük panik yarattı.

SİVAS'ta 4 katlı bir apartmanın 1'inci katında çıkan yangın büyük panik yarattı. Dairedeki eşyaların büyük bir kısmı yanarken, apartmandaki yoğun duman nedeniyle 2'inci katta mahsur kalan çocukları itfaiye ekipleri kurtardı.

 

Olay, öğlen saatlerinde Gökmedrese Mahallesi 12'inci sokak üzerindeki Saray Apartmanı'nda meydana geldi. Neziha Delibaş'ın kiracı olarak oturduğu evde kimsenin bulunmadığı bir sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Apartman sakinleri evden çıkan dumanı farkederek durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen Sivas Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

 

GÖZYAŞLARI İÇİNDE YANGINI İZLEDİ

 

Yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 15 dakika süren müdahalesi ile söndürülürken, evden çıkan dumanlar kısa sürede tüm binayı sardı. Apartmanın ikinci katında oturan ve dumandan etkilenen 14 yaşındaki Ali Yılmaz Kavak ile 13 yaşındaki Ethem Kavak itfaiye merdiveni ile aşağı indirildi. Evden kola almak için dışarı çıkan ve geri döndüğünde evlerinin yandığını gören 16 yaşınhdaki Mehmet Delibaş büyük şok yaşadı. Gözyaşlarına içinde itfaiye ekiplerinin müdahalesini izleyen Delibaş'ı polis ekipleri sakinleştirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.