pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Kkka Hastalığı Şüphesiyle Ölüm

Yaşam 18.07.2018 - 11:48, Güncelleme: 18.07.2018 - 11:48
 

Sivas'ta Kkka Hastalığı Şüphesiyle Ölüm

SİVAS (AA) - Sivas'ta, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı şüphesiyle hastaneye kaldırılan kişi yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre,...

SİVAS (AA) - Sivas'ta, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı şüphesiyle hastaneye kaldırılan kişi yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre, bir hafta önce Kangal ilçesine bağlı Kızıliniş köyüne giden Müslüm Topdağ (54), bir süre sonra rahatsızlandı.Kangal Devlet Hastanesine kaldırılan ve yüksek ateş şikayeti bulunan Topdağ, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı şüphesiyle Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildi. Evli ve 4 çocuk babası Müslüm Topdağ, 7 gündür tedavi gördüğü yoğun bakım servisinde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.Topdağ'ın cenazesinin Kangal ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.
SİVAS (AA) - Sivas'ta, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı şüphesiyle hastaneye kaldırılan kişi yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre,...

SİVAS (AA) - Sivas'ta, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı şüphesiyle hastaneye kaldırılan kişi yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, bir hafta önce Kangal ilçesine bağlı Kızıliniş köyüne giden Müslüm Topdağ (54), bir süre sonra rahatsızlandı.

Kangal Devlet Hastanesine kaldırılan ve yüksek ateş şikayeti bulunan Topdağ, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı şüphesiyle Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildi.

Evli ve 4 çocuk babası Müslüm Topdağ, 7 gündür tedavi gördüğü yoğun bakım servisinde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Topdağ'ın cenazesinin Kangal ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.