pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Kitap Okuma Yarışması Ödül Töreni

02.11.2017 - 15:53, Güncelleme: 02.11.2017 - 15:53
 

Sivas'ta Kitap Okuma Yarışması Ödül Töreni

SİVAS (AA) - Sivas'ta imam hatip liseleri öğrencileri arasında düzenlenen Siyer-i Nebi Kitap Okuma Yarışması'nda dereceye giren öğrencilere ödülleri...

SİVAS (AA) - Sivas'ta imam hatip liseleri öğrencileri arasında düzenlenen Siyer-i Nebi Kitap Okuma Yarışması'nda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.Sancaktepe Belediye Başkanlığı öncülüğünde, Milli Eğitim Müdürlüğü, Medeniyet Yolcuları Vakfı, Sancaktepe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sancaktepe İmam Hatipliler Derneği işbirliğiyle il genelindeki imam hatip lisesi öğrenciler için Hazreti Muhammedi'in hayatını anlatan "Siyer-i Nebi Kitap Okuma Yarışması düzenlendi.3 bin 500 öğrencinin katıldığı yarışmanın ardından Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezin’de dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.Kur'an-ı Kerim tilaveti ve tanıtım filmiyle başlayan törende konuşan Vali Davut Gül, yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, yarışmada tüm öğrencilerin kazandığını söyledi.Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem de Sancaktepe Belediyesinin desteğiyle İstanbul’da ve Anadolu'nun farklı yerlerinde kitap okuma yarışmaları düzenlediklerini belirtti.Bu yarışmalara 35 bin kişinin katıldığını aktaran Erdem, "Sivas'ta ise 3 bin 500 öğrenci yarışmaya katıldı. Dağıtılan kitaplardan yapılan sınavlarda dereceye giren öğrencilere umre, diz üstü bilgisayar ve cep telefonuyla ödüllendirildi." diye konuştu.İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy ise dereceye giren öğrencileri kutladı.Konuşmaların ardından öğrenciler ödüllerini, Gül ve Erdem'in elinden aldı.Törene, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, il protokolü, STK temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
SİVAS (AA) - Sivas'ta imam hatip liseleri öğrencileri arasında düzenlenen Siyer-i Nebi Kitap Okuma Yarışması'nda dereceye giren öğrencilere ödülleri...

SİVAS (AA) - Sivas'ta imam hatip liseleri öğrencileri arasında düzenlenen Siyer-i Nebi Kitap Okuma Yarışması'nda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Sancaktepe Belediye Başkanlığı öncülüğünde, Milli Eğitim Müdürlüğü, Medeniyet Yolcuları Vakfı, Sancaktepe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sancaktepe İmam Hatipliler Derneği işbirliğiyle il genelindeki imam hatip lisesi öğrenciler için Hazreti Muhammedi'in hayatını anlatan "Siyer-i Nebi Kitap Okuma Yarışması düzenlendi.

3 bin 500 öğrencinin katıldığı yarışmanın ardından Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezin’de dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ve tanıtım filmiyle başlayan törende konuşan Vali Davut Gül, yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, yarışmada tüm öğrencilerin kazandığını söyledi.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem de Sancaktepe Belediyesinin desteğiyle İstanbul’da ve Anadolu'nun farklı yerlerinde kitap okuma yarışmaları düzenlediklerini belirtti.

Bu yarışmalara 35 bin kişinin katıldığını aktaran Erdem, "Sivas'ta ise 3 bin 500 öğrenci yarışmaya katıldı. Dağıtılan kitaplardan yapılan sınavlarda dereceye giren öğrencilere umre, diz üstü bilgisayar ve cep telefonuyla ödüllendirildi." diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy ise dereceye giren öğrencileri kutladı.

Konuşmaların ardından öğrenciler ödüllerini, Gül ve Erdem'in elinden aldı.

Törene, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, il protokolü, STK temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.