pendik escort bayan
ak

Sivas'ta kitap fuarı açıldı

29.08.2016 - 16:50, Güncelleme: 29.08.2016 - 16:50
 

Sivas'ta kitap fuarı açıldı

SİVAS Kongresi'nin 97'inci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında geleneksel hale gelen ve bu yıl 5'incisi düzenlenen kitap fuarı açıldı.

SİVAS Kongresi'nin 97'inci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında geleneksel hale gelen ve bu yıl 5'incisi düzenlenen kitap fuarı açıldı.Sivas Valiliği ile diğer kamu kuruluşları tarafından organize edilen "5'inci Sivas Kitap Günleri', 4 Eylül Sivas Kongresi'nin 97'inci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Selçuklu Meydanı'nda açıldı. "Sivas ellerinde kitap okunur" sloganıyla düzenlenen açılış törenine Sivas Valisi Davut Gül, AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Belediye Başkan Vekili Erdal Karaca, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Alim Yıldız ve il yöneticileri katıldı. Vali Davut Gül, Sivas'a iyi olan her şeyin yakıştığını belirterek, şöyle dedi:"Kitap daha çok yakışıyor. Bu meydana her şey yakışıyor. Ama kitap ile ilgili toplanmak bu medresede, bu tarihi mekanda kitap ile ilgili toplanmak çok yakışıyor. Burada 7 gün etkinlik olacak. Ama ben şahidim. Arkadaşlarımız olağanüstü bir mesai harcadı. 140 yayınevinin katılması, 150'den fazla etkinliğin yapılacak olması diğer kitap fuarlarıyla kıyasladığımızda Sivas'ın 5 yıllık geçmişine göre aldığı ve kat ettiği yol gerçekten çok önemli. Sivas ölçeğinde ekonomik olarak, insan gücü olarak bizim olabildiğince fedakarlık yaptığımız organizasyon ama kitap alanı, vereni etkinlik yapanı mahcup etmeyen bir şey. Bu anlamda Sivas'a değer ve yakıştığını düşünüyorum." Konuşmanın ardından Vali Gül ve beraberindekiler stantları gezdi. Protokol üyeleri daha sonra çocuklara kitap ulaştırmak için oluşturulan kumbaraya kitap attı.FOTOĞRAFLI
SİVAS Kongresi'nin 97'inci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında geleneksel hale gelen ve bu yıl 5'incisi düzenlenen kitap fuarı açıldı.

SİVAS Kongresi'nin 97'inci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında geleneksel hale gelen ve bu yıl 5'incisi düzenlenen kitap fuarı açıldı.

Sivas Valiliği ile diğer kamu kuruluşları tarafından organize edilen "5'inci Sivas Kitap Günleri', 4 Eylül Sivas Kongresi'nin 97'inci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Selçuklu Meydanı'nda açıldı. "Sivas ellerinde kitap okunur" sloganıyla düzenlenen açılış törenine Sivas Valisi Davut Gül, AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Belediye Başkan Vekili Erdal Karaca, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Alim Yıldız ve il yöneticileri katıldı. Vali Davut Gül, Sivas'a iyi olan her şeyin yakıştığını belirterek, şöyle dedi:

"Kitap daha çok yakışıyor. Bu meydana her şey yakışıyor. Ama kitap ile ilgili toplanmak bu medresede, bu tarihi mekanda kitap ile ilgili toplanmak çok yakışıyor. Burada 7 gün etkinlik olacak. Ama ben şahidim. Arkadaşlarımız olağanüstü bir mesai harcadı. 140 yayınevinin katılması, 150'den fazla etkinliğin yapılacak olması diğer kitap fuarlarıyla kıyasladığımızda Sivas'ın 5 yıllık geçmişine göre aldığı ve kat ettiği yol gerçekten çok önemli. Sivas ölçeğinde ekonomik olarak, insan gücü olarak bizim olabildiğince fedakarlık yaptığımız organizasyon ama kitap alanı, vereni etkinlik yapanı mahcup etmeyen bir şey. Bu anlamda Sivas'a değer ve yakıştığını düşünüyorum."

Konuşmanın ardından Vali Gül ve beraberindekiler stantları gezdi. Protokol üyeleri daha sonra çocuklara kitap ulaştırmak için oluşturulan kumbaraya kitap attı.

FOTOĞRAFLI

Sivas'ta kitap fuarı açıldı

Sivas'ta kitap fuarı açıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.