pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Kitap Fuarı Açıldı

Kültür-Sanat 29.08.2015 - 19:36, Güncelleme: 29.08.2015 - 19:36
 

Sivas'ta Kitap Fuarı Açıldı

Sivas'ta kitap fuarı açıldı SİVAS Kongresi'nin 96'ıncı yıl dönümü etkinlikleri kapsamında geleneksel hale gelen ve bu yıl 4'üncüsü düzenlenen kitap fuarı açıldı.

SİVAS Kongresi'nin 96'ıncı yıl dönümü etkinlikleri kapsamında geleneksel hale gelen ve bu yıl 4'üncüsü düzenlenen kitap fuarı açıldı. 90 stantta 120 yayınevinin katıldığı kitap fuarı, 4 Eylül'e kadar açık kalacak. Sivas Valiliği ve Sivas Belediyesi ile çeşitli kurum ve kuruluşların destekleri ile 4 Eylül Sivas Kongresi'nin yıl dönümü etkinlikleri kapsamında geleneksel hale getirilen Sivas Kitap Fuarı'nın 4'üncüsü tarihi kent meydanında açıldı. Fuarın açılışına Sivas Valisi Alim Barut, Belediye Başkanı Sami Aydın, kurum ve kuruluş müdürleri ile çeşitli sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. "BU SENE ŞEMS-İ SİVASİ'NİN ANISINA DÜZENLEDİK" Açılışta konuşma yapan Sivas Valisi Alim Barut, Sivaslıları kitap okumaya davet ederek, "Bundan sonra, Sivas'ımızın yetiştirdiği değerli bir kişiyle fuarımızın ismi anılacak. Bu sene Şems-i Sivasi hazretlerinin hatırasına düzenlemiş olduk. Bu zaten 4'üncüsü olduğuna göre gelenekselleşti dersek yalan olmaz. Bundan sonra hem gelenekselleşecek, hem de Sivas'ın yetiştirdiği bir değerin ismiyle anılacak. Kitapsever insanın bulabileceği herşey burada var" dedi. Konuşmaların ardından Vali Barut ve beraberindekiler fuarı gezerek kitapları inceledi. Fuar alanı içerisinde bulunan kitap kumbarasına ilk kitabı Vali Barut attı. Fuar, 29 Ağustos-4 Eylül tarihlerinde arasında ziyaret edilebilecek. Fuat etkinlikleri çerçevesinde bazı yazarlar da okuyucular ile sohbet toplantılarında buluşacak. Öte yandan kent merkezindeki ağaçlara çeşitli kitapların asılarak halk kitap okuma günlerine davet edildi. - Sivas
Sivas'ta kitap fuarı açıldı SİVAS Kongresi'nin 96'ıncı yıl dönümü etkinlikleri kapsamında geleneksel hale gelen ve bu yıl 4'üncüsü düzenlenen kitap fuarı açıldı.

SİVAS Kongresi'nin 96'ıncı yıl dönümü etkinlikleri kapsamında geleneksel hale gelen ve bu yıl 4'üncüsü düzenlenen kitap fuarı açıldı. 90 stantta 120 yayınevinin katıldığı kitap fuarı, 4 Eylül'e kadar açık kalacak.

 

Sivas Valiliği ve Sivas Belediyesi ile çeşitli kurum ve kuruluşların destekleri ile 4 Eylül Sivas Kongresi'nin yıl dönümü etkinlikleri kapsamında geleneksel hale getirilen Sivas Kitap Fuarı'nın 4'üncüsü tarihi kent meydanında açıldı. Fuarın açılışına Sivas Valisi Alim Barut, Belediye Başkanı Sami Aydın, kurum ve kuruluş müdürleri ile çeşitli sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 

"BU SENE ŞEMS-İ SİVASİ'NİN ANISINA DÜZENLEDİK"

 

Açılışta konuşma yapan Sivas Valisi Alim Barut, Sivaslıları kitap okumaya davet ederek, "Bundan sonra, Sivas'ımızın yetiştirdiği değerli bir kişiyle fuarımızın ismi anılacak. Bu sene Şems-i Sivasi hazretlerinin hatırasına düzenlemiş olduk. Bu zaten 4'üncüsü olduğuna göre gelenekselleşti dersek yalan olmaz. Bundan sonra hem gelenekselleşecek, hem de Sivas'ın yetiştirdiği bir değerin ismiyle anılacak. Kitapsever insanın bulabileceği herşey burada var" dedi.

 

Konuşmaların ardından Vali Barut ve beraberindekiler fuarı gezerek kitapları inceledi. Fuar alanı içerisinde bulunan kitap kumbarasına ilk kitabı Vali Barut attı. Fuar, 29 Ağustos-4 Eylül tarihlerinde arasında ziyaret edilebilecek. Fuat etkinlikleri çerçevesinde bazı yazarlar da okuyucular ile sohbet toplantılarında buluşacak.

 

Öte yandan kent merkezindeki ağaçlara çeşitli kitapların asılarak halk kitap okuma günlerine davet edildi. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.