pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Kavşak Ve Alt Geçit Çalışmaları

20.10.2017 - 17:13, Güncelleme: 20.10.2017 - 17:13
 

Sivas'ta Kavşak Ve Alt Geçit Çalışmaları

SİVAS (AA) - Şehir trafiğini rahatlatmak adına Sivas Belediyesince, Gazi Lisesi Kavşağı'nda yürütülen alt geçit çalışması devam ediyor.Sivas Belediyesinden...

SİVAS (AA) - Şehir trafiğini rahatlatmak adına Sivas Belediyesince, Gazi Lisesi Kavşağı'nda yürütülen alt geçit çalışması devam ediyor.Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, çalışmalrın sonunda kavşakta Esentepe mevksinden gelen araçlar trafiğe takılmadan alttan Kümbet mevkiine direkt geçecek. Zübeyde Hanım Caddesi ile Buhara Caddesi alt geçitle birbirine bağlanacak. Kavşağın üstünde ise yine dört yoldan trafiğin akışı birbirine bağlanırken sıkışıklığın önüne geçilmiş olacak.Başkan Aydın, çalışmaları yerinde inceleyerek, bölgede yaşanan trafik sorununun önüne geçmek için Gazi Lisesi Kavşağı'nda alt geçit çalışmasını başlattıklarını söyledi.Kısa bir sürede önemli bir yol kat ederek çalışmaların büyük kısmını tamamladıklarını aktaran Aydın, "Çalışma sürecinde bizlere destek veren mahalle halkına teşekkür ediyorum. Bazı bahçelerden yola kattığımız yerler var, muhtarın dükkanından kendi razılığıyla yer aldık, bunlar önemliydi. Bir müddet daha sabretmelerini istiyorum." dedi.
SİVAS (AA) - Şehir trafiğini rahatlatmak adına Sivas Belediyesince, Gazi Lisesi Kavşağı'nda yürütülen alt geçit çalışması devam ediyor.Sivas Belediyesinden...

SİVAS (AA) - Şehir trafiğini rahatlatmak adına Sivas Belediyesince, Gazi Lisesi Kavşağı'nda yürütülen alt geçit çalışması devam ediyor.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, çalışmalrın sonunda kavşakta Esentepe mevksinden gelen araçlar trafiğe takılmadan alttan Kümbet mevkiine direkt geçecek. Zübeyde Hanım Caddesi ile Buhara Caddesi alt geçitle birbirine bağlanacak. Kavşağın üstünde ise yine dört yoldan trafiğin akışı birbirine bağlanırken sıkışıklığın önüne geçilmiş olacak.

Başkan Aydın, çalışmaları yerinde inceleyerek, bölgede yaşanan trafik sorununun önüne geçmek için Gazi Lisesi Kavşağı'nda alt geçit çalışmasını başlattıklarını söyledi.

Kısa bir sürede önemli bir yol kat ederek çalışmaların büyük kısmını tamamladıklarını aktaran Aydın, "Çalışma sürecinde bizlere destek veren mahalle halkına teşekkür ediyorum. Bazı bahçelerden yola kattığımız yerler var, muhtarın dükkanından kendi razılığıyla yer aldık, bunlar önemliydi. Bir müddet daha sabretmelerini istiyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.