pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Karne Heyecanı

09.06.2017 - 15:48, Güncelleme: 09.06.2017 - 15:48
 

Sivas'ta Karne Heyecanı

SİVAS (AA) - Sivas’ın Suşehri ve Gemerek ilçelerinde karne heyecanı yaşandı. Suşehri'nde İmam Hatip Ortaokulu, Atatürk Ortaokulu, Kemalpaşa İlkokulu...

SİVAS (AA) - Sivas’ın Suşehri ve Gemerek ilçelerinde karne heyecanı yaşandı. Suşehri'nde İmam Hatip Ortaokulu, Atatürk Ortaokulu, Kemalpaşa İlkokulu ve İmam Hatip Lisesi'nde karne programı düzenlendi.Karne dağıtım törenlerine, Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Lokman Bulut ve diğer yetkililer katıldı. İmam Hatip Lisesi Ortaokulu'nda düzenlenen programda konuşan Milli Eğitim Müdürü Bulut, ilçede eğitimi daha ileri seviyelere götüreceklerini söyledi.Suşehri'nde, 8 lise, 6 ortaokul, 5 ilkokul olmak üzere, köylerle birlikte 28 eğitim kurumu bulunduğunu belirten Bulut, "Bu okullarımızda 5 bin 150 öğrencimiz eğitim görmekte olup, 2017-2018 eğitim sezonunda daha iddialı olmayı hedefliyoruz. Bir eğitim dönemini daha huzur içerisinde kapatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum." dedi. İmam Hatip Ortaokulu'nda düzenlenen törende, TEOG sınavında ilk 5’e giren öğrencilere tablet bilgisayar, sınıf birincilerine ise İstanbul Büyükşehir Belediyesinden gönderilen bisikletler hediye edildi.- GemerekGemerek ilçesinde de öğrenciler karne heyecanı yaşadı. İlçede, 33 okulda eğitim gören 3 bin 746 öğrenci karne aldı.Eğitim-öğretim döneminin sona ermesi nedeniyle bazı okullarda karne programı düzenlendi.
SİVAS (AA) - Sivas’ın Suşehri ve Gemerek ilçelerinde karne heyecanı yaşandı. Suşehri'nde İmam Hatip Ortaokulu, Atatürk Ortaokulu, Kemalpaşa İlkokulu...

SİVAS (AA) - Sivas’ın Suşehri ve Gemerek ilçelerinde karne heyecanı yaşandı.

Suşehri'nde İmam Hatip Ortaokulu, Atatürk Ortaokulu, Kemalpaşa İlkokulu ve İmam Hatip Lisesi'nde karne programı düzenlendi.

Karne dağıtım törenlerine, Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Lokman Bulut ve diğer yetkililer katıldı.

İmam Hatip Lisesi Ortaokulu'nda düzenlenen programda konuşan Milli Eğitim Müdürü Bulut, ilçede eğitimi daha ileri seviyelere götüreceklerini söyledi.

Suşehri'nde, 8 lise, 6 ortaokul, 5 ilkokul olmak üzere, köylerle birlikte 28 eğitim kurumu bulunduğunu belirten Bulut, "Bu okullarımızda 5 bin 150 öğrencimiz eğitim görmekte olup, 2017-2018 eğitim sezonunda daha iddialı olmayı hedefliyoruz. Bir eğitim dönemini daha huzur içerisinde kapatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum." dedi.

İmam Hatip Ortaokulu'nda düzenlenen törende, TEOG sınavında ilk 5’e giren öğrencilere tablet bilgisayar, sınıf birincilerine ise İstanbul Büyükşehir Belediyesinden gönderilen bisikletler hediye edildi.


- Gemerek

Gemerek ilçesinde de öğrenciler karne heyecanı yaşadı.

İlçede, 33 okulda eğitim gören 3 bin 746 öğrenci karne aldı.

Eğitim-öğretim döneminin sona ermesi nedeniyle bazı okullarda karne programı düzenlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.