pendik escort bayan
ak

Sivas'ta kar yağışı ulaşımı aksattı

23.01.2016 - 17:27, Güncelleme: 23.01.2016 - 17:27
 

Sivas'ta kar yağışı ulaşımı aksattı

SİVAS'ta dünden beri aralıklarla etkili olan kar yağışı kent genelinde ulaşımda sıkıntılar yaşanmasına neden oldu.

SİVAS'ta dünden beri aralıklarla etkili olan kar yağışı kent genelinde ulaşımda sıkıntılar yaşanmasına neden oldu. Gölova ilçesinde saatlerce mahsur kalan TIR sürücülerine kaymakamlık yiyecek yardımında bulundu.Gece boyu kent genelinde etkisini artıran kar yağışı kenti tamamen beyaza bürürken, şehirlerarası yollarda ulaşımda sıkıntılar yaşandı. Kent merkezinde kar kalınlığı 20 santimi bulurken, yüksek kesimlerde ise 1 metreye kadar çıktı. D-100 karayolu Gölova ilçesi Çobanlı rampasında sabah saatlerinden itibaren yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeni ile ulaşım sağlanamazken yüzlerce araç yolda kaldı. Birçoğu yurt dışına mal taşıyan TIR'lardan oluşan araçları kurtarmak için bölgede çalışmalara ağırlık verildi. Yolun yağış nedeni ile kapanması nedeni ile hareket edemeyen ve bölgede bekleyen araç sürücülerine Gölova Kaymakamlığı yardım etti. Araçların mahsur kaldığı bölgeye giden Gölova Kaymakamı Erkan İsa Erat, sürücüler ile görüşerek, beraberinde getirdiği yiyecekleri dağıttı. Yolun ulaşıma açılması için çaba gösterildiğini belirten Kaymakam Erat, "Çobanlı rampasında yolda kalan, TIR'lara da aç kalan vatandaşlarımıza yiyecek yardım yaptık. Karayolları ekiplerimizle burada çalışıyor. İnşallah kısa sürede yolu ulaşıma açarak araçların güvenli bir şekilde geçişini sağlayacağız. Şu anda ekiplerimiz gayretli bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor" dedi.Sivas-Malatya karayolu Yağdonduran mevkisinde de araçlar ilerlemekte zorluk çekti. Yüksek tonajlı araçların zincir takmadan seyrine izin verilmedi. Yağış nedeni ile kent genelinde 352 köy yolu da ulaşıma kapandı.Kent merkezinde kar nedeni ile güzel görüntüler oluşurken, gezintiye çıkanlar bol bol fotoğraf çektirerek bu anı ölümsüzleştirdi. Kar yağışının yarın da kentte aralıklarla etkili olması bekleniyor.FOTOĞRAFLI
SİVAS'ta dünden beri aralıklarla etkili olan kar yağışı kent genelinde ulaşımda sıkıntılar yaşanmasına neden oldu.

SİVAS'ta dünden beri aralıklarla etkili olan kar yağışı kent genelinde ulaşımda sıkıntılar yaşanmasına neden oldu. Gölova ilçesinde saatlerce mahsur kalan TIR sürücülerine kaymakamlık yiyecek yardımında bulundu.

Gece boyu kent genelinde etkisini artıran kar yağışı kenti tamamen beyaza bürürken, şehirlerarası yollarda ulaşımda sıkıntılar yaşandı. Kent merkezinde kar kalınlığı 20 santimi bulurken, yüksek kesimlerde ise 1 metreye kadar çıktı. D-100 karayolu Gölova ilçesi Çobanlı rampasında sabah saatlerinden itibaren yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeni ile ulaşım sağlanamazken yüzlerce araç yolda kaldı. Birçoğu yurt dışına mal taşıyan TIR'lardan oluşan araçları kurtarmak için bölgede çalışmalara ağırlık verildi. Yolun yağış nedeni ile kapanması nedeni ile hareket edemeyen ve bölgede bekleyen araç sürücülerine Gölova Kaymakamlığı yardım etti. Araçların mahsur kaldığı bölgeye giden Gölova Kaymakamı Erkan İsa Erat, sürücüler ile görüşerek, beraberinde getirdiği yiyecekleri dağıttı. Yolun ulaşıma açılması için çaba gösterildiğini belirten Kaymakam Erat, "Çobanlı rampasında yolda kalan, TIR'lara da aç kalan vatandaşlarımıza yiyecek yardım yaptık. Karayolları ekiplerimizle burada çalışıyor. İnşallah kısa sürede yolu ulaşıma açarak araçların güvenli bir şekilde geçişini sağlayacağız. Şu anda ekiplerimiz gayretli bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor" dedi.

Sivas-Malatya karayolu Yağdonduran mevkisinde de araçlar ilerlemekte zorluk çekti. Yüksek tonajlı araçların zincir takmadan seyrine izin verilmedi. Yağış nedeni ile kent genelinde 352 köy yolu da ulaşıma kapandı.

Kent merkezinde kar nedeni ile güzel görüntüler oluşurken, gezintiye çıkanlar bol bol fotoğraf çektirerek bu anı ölümsüzleştirdi. Kar yağışının yarın da kentte aralıklarla etkili olması bekleniyor.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.