pendik escort bayan
ak

Sivas'ta kar yağışı etkili oldu

23.01.2016 - 10:09, Güncelleme: 23.01.2016 - 10:09
 

Sivas'ta kar yağışı etkili oldu

SİVAS'ta akşam saatlerinde başlayan kar yağışı kısa sürede kent merkezini beyaza bürüdü.

SİVAS'ta akşam saatlerinde başlayan kar yağışı kısa sürede kent merkezini beyaza bürüdü.Sivas'ta akşam saatlerinde başlayan kar yağışı etkili oldu. Cadde ve sokakları kısa sürede beyaza bürüyen kar, vatandaşların zor anlar yaşamasına neden oldu. Yayalar kaldırımda yürümekte güçlük çekerken trafik akışı da yavaşladı. Sivas Belediyesi ekipleri ise kent meydanında kar küreme ve tuzlama çalışması başlattı. Kar yağışı fırsat bilen vatandaşlar ise bol bol fotoğraf çekindi. Hava sıcaklığının sıfırın altında 3 dereceye kadar düştüğü kentte, önümüzdeki günlerde de kar yağışının devam etmesi bekleniyor. Öte yandan kar yağışı nedeniyle 152 köy yolunun ulaşıma kapandığı bildirildi. İl Özel İdaresi ekiplerinin kapalı köy yollarını açmak için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. Şehirler arası yollarda da yağış etkili oldu. Sivas- Erzincan ve Sivas- Tokat karayolunda kar yağışı nedeni ile yolda kalan araçlar karayolları ekiplerinin çalışmasıyla kurtarıldı.FOTOĞRAFLI
SİVAS'ta akşam saatlerinde başlayan kar yağışı kısa sürede kent merkezini beyaza bürüdü.

SİVAS'ta akşam saatlerinde başlayan kar yağışı kısa sürede kent merkezini beyaza bürüdü.

Sivas'ta akşam saatlerinde başlayan kar yağışı etkili oldu. Cadde ve sokakları kısa sürede beyaza bürüyen kar, vatandaşların zor anlar yaşamasına neden oldu. Yayalar kaldırımda yürümekte güçlük çekerken trafik akışı da yavaşladı. Sivas Belediyesi ekipleri ise kent meydanında kar küreme ve tuzlama çalışması başlattı. Kar yağışı fırsat bilen vatandaşlar ise bol bol fotoğraf çekindi. Hava sıcaklığının sıfırın altında 3 dereceye kadar düştüğü kentte, önümüzdeki günlerde de kar yağışının devam etmesi bekleniyor. Öte yandan kar yağışı nedeniyle 152 köy yolunun ulaşıma kapandığı bildirildi. İl Özel İdaresi ekiplerinin kapalı köy yollarını açmak için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. Şehirler arası yollarda da yağış etkili oldu. Sivas- Erzincan ve Sivas- Tokat karayolunda kar yağışı nedeni ile yolda kalan araçlar karayolları ekiplerinin çalışmasıyla kurtarıldı.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.