pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Kar Yağışı

17.01.2018 - 10:53, Güncelleme: 17.01.2018 - 10:53
 

Sivas'ta Kar Yağışı

Kente uzun süredir mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığı, yerini soğuk hava ve kar yağışına bıraktı

SİVAS (AA) - Sivas'ta sabah saatlerinden itibaren kar yağışı etkili oldu. Hava sıcaklığının uzun süredir mevsim normalleri üzerinde seyrettiği Sivas'ta, sabah saatlerinden itibaren kar yağışı etkisini gösterdi. Karın ardından tarihi kent meydanı beyaza büründü. Kar özlemi çeken bazı vatandaşlar, cep telefonu kamerasıyla yağışı görüntüledi. Sivas Belediyesi karla mücadele ekipleri ise kaldırımlarda biriken karları temizlemek için çalışma başlattı. Meteoroloji yetkilileri, kar yağışının yarın ve cuma günü de etkisini sürdüreceğini, yağışlarla hava sıcaklığının da hissedilir derecede düşeceğini belirtti. Sivas il merkezinin yanı sıra ilçelerde de kar yağışı etkisini sürdürüyor. Kar, ulaşımda da zaman zaman aksamalara yol açıyor. Yetkililer sürücüleri kar yağışı ve oluşabilecek buzlanmalara karşı uyardı.Sivas'ta önceki gün, yerel bir televizyon kanalının canlı yayınında "kar duası" yapılmıştı.
Kente uzun süredir mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığı, yerini soğuk hava ve kar yağışına bıraktı

SİVAS (AA) - Sivas'ta sabah saatlerinden itibaren kar yağışı etkili oldu.

Hava sıcaklığının uzun süredir mevsim normalleri üzerinde seyrettiği Sivas'ta, sabah saatlerinden itibaren kar yağışı etkisini gösterdi. Karın ardından tarihi kent meydanı beyaza büründü. Kar özlemi çeken bazı vatandaşlar, cep telefonu kamerasıyla yağışı görüntüledi.

Sivas Belediyesi karla mücadele ekipleri ise kaldırımlarda biriken karları temizlemek için çalışma başlattı.

Meteoroloji yetkilileri, kar yağışının yarın ve cuma günü de etkisini sürdüreceğini, yağışlarla hava sıcaklığının da hissedilir derecede düşeceğini belirtti.

Sivas il merkezinin yanı sıra ilçelerde de kar yağışı etkisini sürdürüyor.

Kar, ulaşımda da zaman zaman aksamalara yol açıyor. Yetkililer sürücüleri kar yağışı ve oluşabilecek buzlanmalara karşı uyardı.

Sivas'ta önceki gün, yerel bir televizyon kanalının canlı yayınında "kar duası" yapılmıştı.

Sivas'ta Kar Yağışı

Sivas'ta Kar Yağışı

Sivas'ta Kar Yağışı

Sivas'ta Kar Yağışı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.