pendik escort bayan
ak

Sivas'ta kar yağışı

23.05.2017 - 13:17, Güncelleme: 23.05.2017 - 13:17
 

Sivas'ta kar yağışı

2010 rakımlı Geminbeli geçidinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi

(AA) - Sivas-Suşehri karayolunun 2010 rakımlı Geminbeli geçidinde kar yağışı etkili oluyor. Karadeniz'i Akdeniz'e bağlayan önemli geçitler arasında yer alan Geminbeli'de sabah saatlerinden itibaren kar yağışı etkili oldu. Karayolları ekipleri, geçitte karla mücadele çalışması yaptı. Mayısta kar sürpriziyle karşılaşanlar şaşkınlık yaşadı. Bazı vatandaşlar cep telefonuyla kar yağışını görüntülerken, kimisi de geçitte kar topu oynadı. Kar yağışına hazırlıksız yakalanan sürücülerden Serhat Ballıca, "Burası Sivas, karın ne zaman yağacağı belli olmaz." dedi. Gaziantep'e yolculuk yapan ve Geminbeli geçidini kullanan bir sürücü de Gaziantep'te havaların sıcak olduğunu, serinlemek için klima kullandıklarını belirterek, “Her şey Allah’tandır. Mayıs’da da yağdırır, Haziran’da da yağdırır.” diye konuştu. Öte yandan, Geminbeli geçidine 1 kilometre mesafedeki bölgede ise bahar mevsiminin etkili olduğu görüldü.
2010 rakımlı Geminbeli geçidinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi

(AA) - Sivas-Suşehri karayolunun 2010 rakımlı Geminbeli geçidinde kar yağışı etkili oluyor. 

Karadeniz'i Akdeniz'e bağlayan önemli geçitler arasında yer alan Geminbeli'de sabah saatlerinden itibaren kar yağışı etkili oldu. Karayolları ekipleri, geçitte karla mücadele çalışması yaptı. 

Mayısta kar sürpriziyle karşılaşanlar şaşkınlık yaşadı. Bazı vatandaşlar cep telefonuyla kar yağışını görüntülerken, kimisi de geçitte kar topu oynadı. 

Kar yağışına hazırlıksız yakalanan sürücülerden Serhat Ballıca, "Burası Sivas, karın ne zaman yağacağı belli olmaz." dedi. 

Gaziantep'e yolculuk yapan ve Geminbeli geçidini kullanan bir sürücü de Gaziantep'te havaların sıcak olduğunu, serinlemek için klima kullandıklarını belirterek, “Her şey Allah’tandır. Mayıs’da da yağdırır, Haziran’da da yağdırır.” diye konuştu. 

Öte yandan, Geminbeli geçidine 1 kilometre mesafedeki bölgede ise bahar mevsiminin etkili olduğu görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.