pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Kar Yağışı

03.02.2015 - 19:22, Güncelleme: 03.02.2015 - 19:22
 

Sivas'ta Kar Yağışı

Sivas'ta akşam saatlerinde başlayan kar yağışı etkili oldu.

Sivas'ta akşam saatlerinde başlayan kar yağışı etkili oldu. Bir çok kişi  kent meydanında gezinti yaptı.     Kent merkezinde akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı cadde ve sokakları beyaza bürüdü. Sokaklara çıkarak kar yağışı altında yürüyenler, hatıra fotoğrafı çektirirken, ulaşımda aksamalar oldu.     Sivas Valiliği, Meteorolojiden alınan bilgiler çerçevesinde fırtına uyarısı yaptı. Kentte hızı 60 kilometreyi geçebilecek lodos beklentisi olduğu belirtilerek soba ve doğalgaz zehirlenmelerine karşı uyarıda bulunulurken, fırtına nedeniyle oluşabilecek çatı uçması, ağaç veya direklerin devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması istendi. - Sivas
Sivas'ta akşam saatlerinde başlayan kar yağışı etkili oldu.

Sivas'ta akşam saatlerinde başlayan kar yağışı etkili oldu. Bir çok kişi  kent meydanında gezinti yaptı.

 

 

Kent merkezinde akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı cadde ve sokakları beyaza bürüdü. Sokaklara çıkarak kar yağışı altında yürüyenler, hatıra fotoğrafı çektirirken, ulaşımda aksamalar oldu.

 

 

Sivas Valiliği, Meteorolojiden alınan bilgiler çerçevesinde fırtına uyarısı yaptı. Kentte hızı 60 kilometreyi geçebilecek lodos beklentisi olduğu belirtilerek soba ve doğalgaz zehirlenmelerine karşı uyarıda bulunulurken, fırtına nedeniyle oluşabilecek çatı uçması, ağaç veya direklerin devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması istendi. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.