pendik escort bayan
ak

Sivas'ta kar 17 köy yolunu ulaşıma kapattı

04.12.2015 - 19:55, Güncelleme: 04.12.2015 - 19:55
 

Sivas'ta kar 17 köy yolunu ulaşıma kapattı

SİVAS'ta öğle saatlerinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi.

SİVAS'ta öğle saatlerinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi. Yağış nedeniyle 17 köy yolu ulaşıma kapandı.Sivas'ta sabah saatlerinde itibaren aralıklarla devam eden kar yağışı öğle saatlerinde etkisini arttırdı. Tipiyle birlikte etkisini gösteren yağış, vatandaşların zor anlar yaşamasına neden oldu. Yayalar kaldırımda yürümekte güçlük çekerken, trafikte ise aksaklıklar yaşandı. Yağışı fırsata çeviren bazı vatandaşlar ise hatıra fotoğrafı çektirerek manzararın keyfini çıkardı. Kentte hava sıcaklığı ise sıfırın altında 6 olarak ölçüldü.Öte yandan kar yağışı nedeniyle 17 köy yolu ulaşıma kapandı. Sivas merkezde kapalı köy yol bulunmadığı belirtilirken, Doğanşar ilçesinde 2, İmranlı ilçesinde 3 ve Koyulhisar ilçesinde 12 köy yolunda ulaşımın sağlanamadığı öğrenildi. İl Özel İdaresi ekiplerinin kapalı köy yollarını açmak için çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü ifade edildi.FOTOĞRAFLI
SİVAS'ta öğle saatlerinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi.

SİVAS'ta öğle saatlerinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi. Yağış nedeniyle 17 köy yolu ulaşıma kapandı.

Sivas'ta sabah saatlerinde itibaren aralıklarla devam eden kar yağışı öğle saatlerinde etkisini arttırdı. Tipiyle birlikte etkisini gösteren yağış, vatandaşların zor anlar yaşamasına neden oldu. Yayalar kaldırımda yürümekte güçlük çekerken, trafikte ise aksaklıklar yaşandı. Yağışı fırsata çeviren bazı vatandaşlar ise hatıra fotoğrafı çektirerek manzararın keyfini çıkardı. Kentte hava sıcaklığı ise sıfırın altında 6 olarak ölçüldü.

Öte yandan kar yağışı nedeniyle 17 köy yolu ulaşıma kapandı. Sivas merkezde kapalı köy yol bulunmadığı belirtilirken, Doğanşar ilçesinde 2, İmranlı ilçesinde 3 ve Koyulhisar ilçesinde 12 köy yolunda ulaşımın sağlanamadığı öğrenildi. İl Özel İdaresi ekiplerinin kapalı köy yollarını açmak için çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü ifade edildi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.