pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Kaçakçılıkla Mücadele

19.12.2018 - 16:43, Güncelleme: 19.12.2018 - 16:43
 

Sivas'ta Kaçakçılıkla Mücadele

SİVAS (AA) - Sivas'ta yapılan kaçakçılıkla mücadele çalışmalarında, 555 gram esrar, 5 gram eroin, 3 adet uyuşturucu hap ve 600 paket gümrük kaçağı...

SİVAS (AA) - Sivas'ta yapılan kaçakçılıkla mücadele çalışmalarında, 555 gram esrar, 5 gram eroin, 3 adet uyuşturucu hap ve 600 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi, 1 kişi tutuklandı.İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele faaliyetleri kapsamında son bir haftada, 8 narkotik, 2 sigara kaçakçılığı olmak üzere toplam 10 olaya müdahale etti.Jandarma ekipleri, bu olaylarda 555 gram esrar, 5 gram eroin, 3 adet uyuşturucu hap ve 600 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.Olaylarla ilgili gözaltına alınan 12 şüpheliden 11'i ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı, 1 şüpheli ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
SİVAS (AA) - Sivas'ta yapılan kaçakçılıkla mücadele çalışmalarında, 555 gram esrar, 5 gram eroin, 3 adet uyuşturucu hap ve 600 paket gümrük kaçağı...

SİVAS (AA) - Sivas'ta yapılan kaçakçılıkla mücadele çalışmalarında, 555 gram esrar, 5 gram eroin, 3 adet uyuşturucu hap ve 600 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi, 1 kişi tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele faaliyetleri kapsamında son bir haftada, 8 narkotik, 2 sigara kaçakçılığı olmak üzere toplam 10 olaya müdahale etti.

Jandarma ekipleri, bu olaylarda 555 gram esrar, 5 gram eroin, 3 adet uyuşturucu hap ve 600 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.

Olaylarla ilgili gözaltına alınan 12 şüpheliden 11'i ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı, 1 şüpheli ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.