pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Kaçakçılıkla Mücadele

09.04.2018 - 11:43, Güncelleme: 09.04.2018 - 11:43
 

Sivas'ta Kaçakçılıkla Mücadele

SİVAS (AA) - Sivas'ta, jandarma ekiplerince yapılan operasyonlarda, 2 bin 50 paket kaçak sigara, 10 gram kubar, 6 gram da toz esrar ele geçirildi.İl Jandarma...

SİVAS (AA) - Sivas'ta, jandarma ekiplerince yapılan operasyonlarda, 2 bin 50 paket kaçak sigara, 10 gram kubar, 6 gram da toz esrar ele geçirildi.İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, jandarma ekipleri son bir hafta içerisinde kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele faaliyetleri kapsamında, 2 kaçak sigara, 2 uyuşturucu, izinsiz kazı ve yasa dışı giriş olaylarına müdahale etti.Operasyonlarda, 2 bin 50 paket kaçak sigara, 10 gram kubar, 6 gram toz esrar ve kaçak kazıda kullanılan çeşitli malzemeler ele geçirildi. Olaylarla ilgili 3'ü yabancı olmak üzere 10 şüpheli hakkında işlem yapıldı.
SİVAS (AA) - Sivas'ta, jandarma ekiplerince yapılan operasyonlarda, 2 bin 50 paket kaçak sigara, 10 gram kubar, 6 gram da toz esrar ele geçirildi.İl Jandarma...

SİVAS (AA) - Sivas'ta, jandarma ekiplerince yapılan operasyonlarda, 2 bin 50 paket kaçak sigara, 10 gram kubar, 6 gram da toz esrar ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, jandarma ekipleri son bir hafta içerisinde kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele faaliyetleri kapsamında, 2 kaçak sigara, 2 uyuşturucu, izinsiz kazı ve yasa dışı giriş olaylarına müdahale etti.

Operasyonlarda, 2 bin 50 paket kaçak sigara, 10 gram kubar, 6 gram toz esrar ve kaçak kazıda kullanılan çeşitli malzemeler ele geçirildi. Olaylarla ilgili 3'ü yabancı olmak üzere 10 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.