pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Kaçakçılıkla Mücadele

12.10.2017 - 20:58, Güncelleme: 12.10.2017 - 20:58
 

Sivas'ta Kaçakçılıkla Mücadele

SİVAS (AA) - Sivas'ta, kaçakçılıkla mücadele çalışmaları devam ediyor.Sivas Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi...

SİVAS (AA) - Sivas'ta, kaçakçılıkla mücadele çalışmaları devam ediyor.Sivas Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kentte faaliyet gösteren iki iş yeri ve depo olarak kullanıldığı tespit edilen başka bir işyerinde elektronik sigara, yedek parça ve likitlerinin satışının yapıldığı yönünde bilgiye ulaştı. Üç ayrı iş yerinde arama yapan polisler, 94 adet elektronik sigara, 434 adet elektronik sigara likiti, 25 adet elektronik sigara başlığı, 18 adet elektronik sigara yedek parçası, 22 adet cinsel içerikli materyal ve 2 adet kalem görünümlü gizli kamera ele geçirdi. Malzemelere el koyan polis ekipleri, 3 şüpheli hakkında ise 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa muhalefet suçundan işlem yaptı.
SİVAS (AA) - Sivas'ta, kaçakçılıkla mücadele çalışmaları devam ediyor.Sivas Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi...

SİVAS (AA) - Sivas'ta, kaçakçılıkla mücadele çalışmaları devam ediyor.

Sivas Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kentte faaliyet gösteren iki iş yeri ve depo olarak kullanıldığı tespit edilen başka bir işyerinde elektronik sigara, yedek parça ve likitlerinin satışının yapıldığı yönünde bilgiye ulaştı.

Üç ayrı iş yerinde arama yapan polisler, 94 adet elektronik sigara, 434 adet elektronik sigara likiti, 25 adet elektronik sigara başlığı, 18 adet elektronik sigara yedek parçası, 22 adet cinsel içerikli materyal ve 2 adet kalem görünümlü gizli kamera ele geçirdi.

Malzemelere el koyan polis ekipleri, 3 şüpheli hakkında ise 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa muhalefet suçundan işlem yaptı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.