pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Kaçakçılık Ve Organize Suçla Mücadele

19.12.2017 - 08:33, Güncelleme: 19.12.2017 - 08:33
 

Sivas'ta Kaçakçılık Ve Organize Suçla Mücadele

SİVAS (AA) - Sivas'ta, jandarma ekiplerince geçen hafta yapılan operasyonlarda, 33 şüpheli gözaltına alındı, bir miktar uyuşturucu madde ve gümrük kaçağı...

SİVAS (AA) - Sivas'ta, jandarma ekiplerince geçen hafta yapılan operasyonlarda, 33 şüpheli gözaltına alındı, bir miktar uyuşturucu madde ve gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Sivas Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığınca 11-17 Aralık tarihlerinde kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele çalışmaları kapsamda, 3 uyuşturucu madde kaçakçılığı, 3 sigara kaçakçılığı, 1 göçmen kaçakçılığı ve 1 yasadışı giriş olayı olmak üzere 8 olaya müdahale edildi. Yapılan operasyonlarda bin 610 paket sigara, 22 gram toz esrar, 20 gram kubar esrar ele geçirildi ve 22'si yabancı uyruklu 33 şüpheli gözaltına alındı.
SİVAS (AA) - Sivas'ta, jandarma ekiplerince geçen hafta yapılan operasyonlarda, 33 şüpheli gözaltına alındı, bir miktar uyuşturucu madde ve gümrük kaçağı...

SİVAS (AA) - Sivas'ta, jandarma ekiplerince geçen hafta yapılan operasyonlarda, 33 şüpheli gözaltına alındı, bir miktar uyuşturucu madde ve gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Sivas Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığınca 11-17 Aralık tarihlerinde kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele çalışmaları kapsamda, 3 uyuşturucu madde kaçakçılığı, 3 sigara kaçakçılığı, 1 göçmen kaçakçılığı ve 1 yasadışı giriş olayı olmak üzere 8 olaya müdahale edildi.

Yapılan operasyonlarda bin 610 paket sigara, 22 gram toz esrar, 20 gram kubar esrar ele geçirildi ve 22'si yabancı uyruklu 33 şüpheli gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.