pendik escort bayan
ak

Sivas’ta intihar girişimi son anda önlendi!

10.08.2014 - 00:31, Güncelleme: 10.08.2014 - 00:31
 

Sivas’ta intihar girişimi son anda önlendi!

Sivas'ta bakkal borcu nedeniyle bunalıma girdiği öne sürülün 31 yaşındaki Erdal S., bir giyim mağazasının çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Sivas'ta bakkal borcu nedeniyle bunalıma girdiği öne sürülün 31 yaşındaki Erdal S., bir giyim mağazasının çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu.. Polisler son anda Erdal S.'yi kolundan yakalayarak intiharı önledi.   Kastamonu'nun Araç İlçesi'nde oturan evli ve 2 çocuk babası Erdal S., 15 gün önce çalışmak için Sivas'ın Şarkışla İlçesi'ne geldi. Bir süre burada tarım işçisi olarak çalışan Erdal S., daha sonra il merkezine geldi. Kastamonu'da alışveriş yaptığı bakkala 3 bin 500 TL borcu olduğunu belirten Erdal S., Sivas'ta iş bulamadığı için Osmanpaşa Caddesi'ndeki 5 katlı bir giyim mağazasının çatısına çıkarak intihar etmek istedi. Çevredekilerin ihbarda bulunması üzerine olay yerine polis, 112 Acil Servis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri Erdal S.'yi ikna etmek için çabalarken, itfaiye ekipleri de hava yastığı açtı. Bu sırada çatının bitişiğindeki kafede oturan bazı kişilerin cep telefonuyla intihara kalkışan Erdal S.'yi görüntülemesi dikkat çekti. Erdal S. daha sonra vali yardımcıları ve belediye yetkilileri ile görüşmek istediğini söyledi. Bunun üzerine Sivas Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı ve Vefa Kaya ile Belediye Başkan Yardımcısı Mahir Kuzucu geldi. Bu sırada çatıda bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Erdal S.'nin bir dalgınlığından faydalanarak kolundan tutup içeri çekti. Binadan indirilen Erdal S., Sivas Belediye Sosyal Tesisleri'nde vali yardımcıları ile görüşürken, intiharın günah olduğunu bildiğini ancak borcunu ödeyemediğini söyledi. Sivas Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmak Vakfı tarafından gerekli yardımın yapılacağı sözü verilen Erdal S., sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Numune Hastanesi'ne götürüldü - SİVAS
Sivas'ta bakkal borcu nedeniyle bunalıma girdiği öne sürülün 31 yaşındaki Erdal S., bir giyim mağazasının çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Sivas'ta bakkal borcu nedeniyle bunalıma girdiği öne sürülün 31 yaşındaki Erdal S., bir giyim mağazasının çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu.. Polisler son anda Erdal S.'yi kolundan yakalayarak intiharı önledi.

 

Kastamonu'nun Araç İlçesi'nde oturan evli ve 2 çocuk babası Erdal S., 15 gün önce çalışmak için Sivas'ın Şarkışla İlçesi'ne geldi. Bir süre burada tarım işçisi olarak çalışan Erdal S., daha sonra il merkezine geldi. Kastamonu'da alışveriş yaptığı bakkala 3 bin 500 TL borcu olduğunu belirten Erdal S., Sivas'ta iş bulamadığı için Osmanpaşa Caddesi'ndeki 5 katlı bir giyim mağazasının çatısına çıkarak intihar etmek istedi. Çevredekilerin ihbarda bulunması üzerine olay yerine polis, 112 Acil Servis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri Erdal S.'yi ikna etmek için çabalarken, itfaiye ekipleri de hava yastığı açtı. Bu sırada çatının bitişiğindeki kafede oturan bazı kişilerin cep telefonuyla intihara kalkışan Erdal S.'yi görüntülemesi dikkat çekti. Erdal S. daha sonra vali yardımcıları ve belediye yetkilileri ile görüşmek istediğini söyledi. Bunun üzerine Sivas Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı ve Vefa Kaya ile Belediye Başkan Yardımcısı Mahir Kuzucu geldi. Bu sırada çatıda bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Erdal S.'nin bir dalgınlığından faydalanarak kolundan tutup içeri çekti.

Binadan indirilen Erdal S., Sivas Belediye Sosyal Tesisleri'nde vali yardımcıları ile görüşürken, intiharın günah olduğunu bildiğini ancak borcunu ödeyemediğini söyledi. Sivas Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmak Vakfı tarafından gerekli yardımın yapılacağı sözü verilen Erdal S., sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Numune Hastanesi'ne götürüldü - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.