pendik escort bayan
ak

Sivas'ta İki Otomobil Çarpıştı: 6 Yaralı

28.05.2016 - 18:43, Güncelleme: 28.05.2016 - 18:43
 

Sivas'ta İki Otomobil Çarpıştı: 6 Yaralı

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı.

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Menderes Bozkurt (46) idaresindeki 38 BB 102 plakalı otomobil, Sivas-Kayseri karayolu Kayapınar köyü yakınlarında, Murat Yazıcı'nın (25) kullandığı 16 EHN 58 plakalı otomobille çarpıştı. Sürücü Yazıcı ile aynı araçtaki Aynur (46) ve Melisa Yazıcı (3), Hüsne (26), Mustafa Efe (7) ve Ela Gökçen (3) Yerli yaralandı. Şarkışla Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Aynur Yazıcı Sivas'a sevk edildi. Hafif yaralı astsubay Murat Yazıcı'nın, ailesi ve yakınlarıyla Sivas'taki akrabalarını ziyarete gittiği öğrenildi. Kaynak: AA
Sivas'ın Şarkışla ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı.

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı.

 

Alınan bilgiye göre, Menderes Bozkurt (46) idaresindeki 38 BB 102 plakalı otomobil, Sivas-Kayseri karayolu Kayapınar köyü yakınlarında, Murat Yazıcı'nın (25) kullandığı 16 EHN 58 plakalı otomobille çarpıştı.

 

Sürücü Yazıcı ile aynı araçtaki Aynur (46) ve Melisa Yazıcı (3), Hüsne (26), Mustafa Efe (7) ve Ela Gökçen (3) Yerli yaralandı.

 

Şarkışla Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Aynur Yazıcı Sivas'a sevk edildi.

 

Hafif yaralı astsubay Murat Yazıcı'nın, ailesi ve yakınlarıyla Sivas'taki akrabalarını ziyarete gittiği öğrenildi.

 

Kaynak: AA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.