pendik escort bayan
ak

Sivas'ta İki Otomobil Çarpıştı: 4 Yaralı

18.05.2017 - 20:11, Güncelleme: 18.05.2017 - 20:11
 

Sivas'ta İki Otomobil Çarpıştı: 4 Yaralı

SİVAS'ta iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

DHA - SİVAS'ta iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.Kaza, 17.30 sıralarında Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı, DSİ kavşakta meydana geldi. Turan Koçak yönetimindeki 07 YT 176 plakalı otomobil, kavşaktan dönerek bulvara çıkan Erdal Gürkan'nın kullandığı 58 TC 083 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araçta kontrolden çıktı.Sürücü Gürkan ile birlikte aynı araçta bulunan Mehmet Mustafa Gürkan, Fatma Gürkan ve Gülşen Atik yaralandı. Diğer araç sürücüsü Turan Koçak ise kazayı yara almadan atlattı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği yaralılar kentteki çeşitli hastanelerde tedaviye alınırken sağlık durumlarını iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 
SİVAS'ta iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

DHA - SİVAS'ta iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Kaza, 17.30 sıralarında Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı, DSİ kavşakta meydana geldi. Turan Koçak yönetimindeki 07 YT 176 plakalı otomobil, kavşaktan dönerek bulvara çıkan Erdal Gürkan'nın kullandığı 58 TC 083 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araçta kontrolden çıktı.

Sürücü Gürkan ile birlikte aynı araçta bulunan Mehmet Mustafa Gürkan, Fatma Gürkan ve Gülşen Atik yaralandı. Diğer araç sürücüsü Turan Koçak ise kazayı yara almadan atlattı. 

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği yaralılar kentteki çeşitli hastanelerde tedaviye alınırken sağlık durumlarını iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.