pendik escort bayan
ak

Sivas'ta İki Hafif Ticari Araç Çarpıştı: 6 Yaralı

23.02.2018 - 13:08, Güncelleme: 23.02.2018 - 13:08
 

Sivas'ta İki Hafif Ticari Araç Çarpıştı: 6 Yaralı

SİVAS (AA) - Sivas'ta iki hafif ticari aracın çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, İsmet Kartar (68) yönetimindeki 34 UN 0764 plakalı...

SİVAS (AA) - Sivas'ta iki hafif ticari aracın çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, İsmet Kartar (68) yönetimindeki 34 UN 0764 plakalı hafif ticari araç ile Abdullah Karaca idaresindeki 58 BB 321 plakalı hafif ticari araç, Kardeşler Mahallesi Bağdat Caddesi üzerinde çarpıştı. Kazada sürücülerle, araçlarda bulunan Altun ve Nilüfer Karaca ile Nuray ve Berna Başar yaralandı. Sürücülerden Kartar olay yerinde tedavi edildi, diğer yaralılar ise Numune Hastanesi ve Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı.Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
SİVAS (AA) - Sivas'ta iki hafif ticari aracın çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, İsmet Kartar (68) yönetimindeki 34 UN 0764 plakalı...

SİVAS (AA) - Sivas'ta iki hafif ticari aracın çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, İsmet Kartar (68) yönetimindeki 34 UN 0764 plakalı hafif ticari araç ile Abdullah Karaca idaresindeki 58 BB 321 plakalı hafif ticari araç, Kardeşler Mahallesi Bağdat Caddesi üzerinde çarpıştı.

Kazada sürücülerle, araçlarda bulunan Altun ve Nilüfer Karaca ile Nuray ve Berna Başar yaralandı.

Sürücülerden Kartar olay yerinde tedavi edildi, diğer yaralılar ise Numune Hastanesi ve Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.