pendik escort bayan
ak

Sivas'ta 'İç Güvenlik Yasa Tasarısı' Protestosu

26.02.2015 - 14:36, Güncelleme: 26.02.2015 - 14:36
 

Sivas'ta 'İç Güvenlik Yasa Tasarısı' Protestosu

Sivas Emek ve Demokrasi Güçleri grubu, TBMM'de görüşülen İç Güvenlik Yasa Tasarısı'nı protesto etti.

Sivas Emek ve Demokrasi Güçleri grubu, TBMM'de görüşülen İç Güvenlik Yasa Tasarısı'nı protesto etti.   Kent meydanında toplanan yaklaşık 100 kişi, 'Yasakçı iç güvenlik yasasına hayır' yazılı pankart açarak TBMM Genel Kurulu'nda görüşülen İç Güvenlik Yasa Tasarısı'nı protesto etti. "Baskılar bizi yıldıramaz" sloganı atan grup adına basın bildirisini okuyan Eğitim-Sen Sivas Şubesi Başkanı Önder Doğan, yasanın geri çekilmesini isteyerek, "Siyasi iktidar, güvenlikçi ve zaten sınırlı olan özgürlükleri kısıtlamayı hedefleyen iç güvenlik yasası ile devlet şiddetine yasal kılıf hazırlayıp, sıkı yönetim uygulamalarını meşrulaştırmaya çalışmaktadır. Bizler demokrasi, özgürlük, barış, kardeşlik ve insanca bir yaşam talep ettikçe Ak Parti iktidarı haklarımızı, özgürlüklerimizi yok saymaya devam etmektedir. Varlığını, halkı daha çok zapturapt altına almaya bağışlamış olan Ak Parti iktidarı toplumun, çeşitli kesimlerinin talepleri için harekete geçmesini dahi darbe girişimi olarak algılıyor. Bunun için iktidarını korumanın tek yolu olarak darbe dönemlerini gölgede bırakacak olan 'İç Güvenlik Yasa Tasarısı'na sığınıyor" dedi.     Bu arada eylemciler arasında yer alan bir kadın yüzünü poşu ile kapatarak, yasa tasarısı içerisinde yer alan ve poşuyu takmayı suç sayan maddeyi protesto etti. Grup, açıklamanın ardından dağıldı. - Sivas
Sivas Emek ve Demokrasi Güçleri grubu, TBMM'de görüşülen İç Güvenlik Yasa Tasarısı'nı protesto etti.

Sivas Emek ve Demokrasi Güçleri grubu, TBMM'de görüşülen İç Güvenlik Yasa Tasarısı'nı protesto etti.

 

Kent meydanında toplanan yaklaşık 100 kişi, 'Yasakçı iç güvenlik yasasına hayır' yazılı pankart açarak TBMM Genel Kurulu'nda görüşülen İç Güvenlik Yasa Tasarısı'nı protesto etti. "Baskılar bizi yıldıramaz" sloganı atan grup adına basın bildirisini okuyan Eğitim-Sen Sivas Şubesi Başkanı Önder Doğan, yasanın geri çekilmesini isteyerek, "Siyasi iktidar, güvenlikçi ve zaten sınırlı olan özgürlükleri kısıtlamayı hedefleyen iç güvenlik yasası ile devlet şiddetine yasal kılıf hazırlayıp, sıkı yönetim uygulamalarını meşrulaştırmaya çalışmaktadır. Bizler demokrasi, özgürlük, barış, kardeşlik ve insanca bir yaşam talep ettikçe Ak Parti iktidarı haklarımızı, özgürlüklerimizi yok saymaya devam etmektedir. Varlığını, halkı daha çok zapturapt altına almaya bağışlamış olan Ak Parti iktidarı toplumun, çeşitli kesimlerinin talepleri için harekete geçmesini dahi darbe girişimi olarak algılıyor. Bunun için iktidarını korumanın tek yolu olarak darbe dönemlerini gölgede bırakacak olan 'İç Güvenlik Yasa Tasarısı'na sığınıyor" dedi.

 

 

Bu arada eylemciler arasında yer alan bir kadın yüzünü poşu ile kapatarak, yasa tasarısı içerisinde yer alan ve poşuyu takmayı suç sayan maddeyi protesto etti. Grup, açıklamanın ardından dağıldı. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.