pendik escort bayan
ak

Sivas’ta hayat dondu

13.12.2018 - 22:33, Güncelleme: 13.12.2018 - 22:33
 

Sivas’ta hayat dondu

Soğuk havanın etkisini sürdürdüğü Sivas'ta hava sıcaklığı eksi 13 dereceye kadar düştü.

Soğuk havanın etkisini sürdürdüğü Sivas'ta hava sıcaklığı eksi 13 dereceye kadar düştü. Sokakta çalışmak zorunda kalanlar çareyi ateş yakarak ısınmakta buldu.Sivas'ta dün etkili olan kar yağışının ardından soğuk hava yüzünü göstermeye başladı. Hava sıcaklığı akşam saatlerinden hissedilir derecede düştü. Termometreler eski 13 dereceye kadar düştü. Çatılarda buz sarkıtları oluşurken, sokakta çalışmak zorunda kalanlar ısınmak için ateş yaktı. Soğuk hava nedeniyle otomobillerin de camları buz tuttu. Ara sokaklar buz pistine dönerken, vatandaşlar kaldırımlarda yürümekte güçlük çekti. Vatandaşlar son yıllarda böyle soğuk görmediklerini söyledi.
Soğuk havanın etkisini sürdürdüğü Sivas'ta hava sıcaklığı eksi 13 dereceye kadar düştü.
Soğuk havanın etkisini sürdürdüğü Sivas'ta hava sıcaklığı eksi 13 dereceye kadar düştü. Sokakta çalışmak zorunda kalanlar çareyi ateş yakarak ısınmakta buldu.

Sivas'ta dün etkili olan kar yağışının ardından soğuk hava yüzünü göstermeye başladı. Hava sıcaklığı akşam saatlerinden hissedilir derecede düştü. Termometreler eski 13 dereceye kadar düştü. Çatılarda buz sarkıtları oluşurken, sokakta çalışmak zorunda kalanlar ısınmak için ateş yaktı. Soğuk hava nedeniyle otomobillerin de camları buz tuttu. Ara sokaklar buz pistine dönerken, vatandaşlar kaldırımlarda yürümekte güçlük çekti. Vatandaşlar son yıllarda böyle soğuk görmediklerini söyledi.

Sivas’ta hayat dondu

Sivas’ta hayat dondu

Sivas’ta hayat dondu

Sivas’ta hayat dondu

Sivas’ta hayat dondu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.