pendik escort bayan
ak

Sivas'ta hastalar için EKPSS kursu

03.02.2016 - 19:58, Güncelleme: 03.02.2016 - 19:58
 

Sivas'ta hastalar için EKPSS kursu

SİVAS'taki Numune Hastanesi'ne bağlı Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde tedavi gören engelli hastalar için Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) hazırlık...

SİVAS'taki Numune Hastanesi'ne bağlı Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde tedavi gören engelli hastalar için Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) hazırlık kursu açıldı. Sivas'ta ağır psikiyatrik bozukluğu olan hastaların tedavi gördüğü Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün işbirliğiyle EKPSS kursu açıldı. 25 hastanın katıldığı kursta Türkçe, matematik, coğrafya ve tarih dersleri veriliyor. 24 Nisan 2016 tarihinde yapılması planlanan sınav için geçen hafta kursa başlayan hastalar, haftanın 4 günü 4 saat derse giriyor. Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Sorumlusu Sosyal Hizmet Uzmanı İsmail Yıldız, daha önce yapılan EKPSS'de başarı olarak işe başlayan hastalarının bu kursun açılmasında etkili olduğunu söyledi. Kursun açılmasında hastaların da çok istekli olduğunu belirten Yıldız, "Hafta içi her gün öğleden sonra kurumumuzda ders verilmekte. Kursumuza yaklaşık olarak 25 üyemiz katılıyor. Ve bunların hepside lise mezunu. Kursu Nisan ayına kadar sürdürmeyi planlıyoruz. Umarım başarılı oluruz" dedi.FOTOĞRAFLI
SİVAS'taki Numune Hastanesi'ne bağlı Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde tedavi gören engelli hastalar için Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) hazırlık...

SİVAS'taki Numune Hastanesi'ne bağlı Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde tedavi gören engelli hastalar için Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) hazırlık kursu açıldı.

Sivas'ta ağır psikiyatrik bozukluğu olan hastaların tedavi gördüğü Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün işbirliğiyle EKPSS kursu açıldı. 25 hastanın katıldığı kursta Türkçe, matematik, coğrafya ve tarih dersleri veriliyor. 24 Nisan 2016 tarihinde yapılması planlanan sınav için geçen hafta kursa başlayan hastalar, haftanın 4 günü 4 saat derse giriyor. Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Sorumlusu Sosyal Hizmet Uzmanı İsmail Yıldız, daha önce yapılan EKPSS'de başarı olarak işe başlayan hastalarının bu kursun açılmasında etkili olduğunu söyledi.

Kursun açılmasında hastaların da çok istekli olduğunu belirten Yıldız, "Hafta içi her gün öğleden sonra kurumumuzda ders verilmekte. Kursumuza yaklaşık olarak 25 üyemiz katılıyor. Ve bunların hepside lise mezunu. Kursu Nisan ayına kadar sürdürmeyi planlıyoruz. Umarım başarılı oluruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.