pendik escort bayan
ak

Sivas'ta "Hasret Türküleri" Konseri

22.11.2016 - 11:48, Güncelleme: 22.11.2016 - 11:48
 

Sivas'ta "Hasret Türküleri" Konseri

SİVAS (AA) - Sivas'ta, "Hasret Türküleri" konseri düzenlendi.İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Muzaffer Sarısözen Türk...

SİVAS (AA) - Sivas'ta, "Hasret Türküleri" konseri düzenlendi.İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Muzaffer Sarısözen Türk Halk Müziği topluluğu, Atatürk Kültür Merkezi'nde "Hasret Türküleri" konulu konser verdi.Şef Tevfik Keneş yönetiminde Tamer Günaydınoğlu ve Özlem Olgaç'ın konuk olarak katıldığı konserde, ses sanatçıları koro ve solo olarak Aşık Veysel'in derlemelerini, Sivas ve çeşitli yörelerin türkülerini seslendirdi.Konseri, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kadir Pürlü ve çok sayıda vatandaş izledi.
SİVAS (AA) - Sivas'ta, "Hasret Türküleri" konseri düzenlendi.İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Muzaffer Sarısözen Türk...

SİVAS (AA) - Sivas'ta, "Hasret Türküleri" konseri düzenlendi.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Muzaffer Sarısözen Türk Halk Müziği topluluğu, Atatürk Kültür Merkezi'nde "Hasret Türküleri" konulu konser verdi.

Şef Tevfik Keneş yönetiminde Tamer Günaydınoğlu ve Özlem Olgaç'ın konuk olarak katıldığı konserde, ses sanatçıları koro ve solo olarak Aşık Veysel'in derlemelerini, Sivas ve çeşitli yörelerin türkülerini seslendirdi.

Konseri, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kadir Pürlü ve çok sayıda vatandaş izledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.