pendik escort bayan
ak

Sivas'ta "Hasbihal Eyledik Türkü Dilinden" Konseri

04.05.2018 - 09:38, Güncelleme: 04.05.2018 - 09:38
 

Sivas'ta "Hasbihal Eyledik Türkü Dilinden" Konseri

SİVAS (AA) - Sivas'ta Türk Halk Müziği Korosu tarafından "Hasbihal Eyledik Türkü Dilinden " adlı konser programı düzenlendi.Fidan Yazıcıoğlu Kültür...

SİVAS (AA) - Sivas'ta Türk Halk Müziği Korosu tarafından "Hasbihal Eyledik Türkü Dilinden " adlı konser programı düzenlendi.Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde düzenlenen konser programında, Sivas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren koro sahne aldı.Şef İbrahim Şahin yönetimindeki koroda, solo ve koro ses sanatçıları Sivas ve çeşitli bölgelerin türkülerini seslendirdi.Büyük beğeni alan konserde dinleyiciler, ses sanatçılarının seslendirdiği türkülere alkışlarla eşlik etti.Konser programını Sivas Valisi Davut Gül'ün eşi Gülden Gül, Belediye Başkanı Sami Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın ve çok sayıda vatandaş izledi.
SİVAS (AA) - Sivas'ta Türk Halk Müziği Korosu tarafından "Hasbihal Eyledik Türkü Dilinden " adlı konser programı düzenlendi.Fidan Yazıcıoğlu Kültür...

SİVAS (AA) - Sivas'ta Türk Halk Müziği Korosu tarafından "Hasbihal Eyledik Türkü Dilinden " adlı konser programı düzenlendi.

Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde düzenlenen konser programında, Sivas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren koro sahne aldı.

Şef İbrahim Şahin yönetimindeki koroda, solo ve koro ses sanatçıları Sivas ve çeşitli bölgelerin türkülerini seslendirdi.

Büyük beğeni alan konserde dinleyiciler, ses sanatçılarının seslendirdiği türkülere alkışlarla eşlik etti.

Konser programını Sivas Valisi Davut Gül'ün eşi Gülden Gül, Belediye Başkanı Sami Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın ve çok sayıda vatandaş izledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.