pendik escort bayan
ak

Sivas'ta "Güven ve Huzur Operasyonu"

25.05.2017 - 17:54, Güncelleme: 25.05.2017 - 17:54
 

Sivas'ta "Güven ve Huzur Operasyonu"

Sivas Emniyet Müdürlüğüce yapılan "Güven ve Huzur Operasyonları" kapsamında 14 iş yeri hakkında yasal işlem yapılırken, çeşitli suçlardan aranan 4 kişi yakalandı.

AA - Sivas Emniyet Müdürlüğüce yapılan "Güven ve Huzur Operasyonları" kapsamında 14 iş yeri hakkında yasal işlem yapılırken, çeşitli suçlardan aranan 4 kişi yakalandı.İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla, il geneli ve ilçelerde "Sivas Güven, Huzur Operasyonları" kapsamında, umuma açık yerlerde ve farklı noktalarda uygulama yapıldı.Umuma açık iş yerlerinde yapılan uygulamada bin 559 şahsın sorgulaması yapıldı ve basit yaralama suçundan aranan 1 kişi adliyeye sevk edildi. 219 iş yerinin kontrol edildiği uygulamada, 7 iş yerine yasal işlem yapıldı.Huzur Türkiye OperasyonuTürkiye genelinde gerçekleştirilen "Huzur Türkiye-6" uygulaması kapsamında ise Sivas genelinde 159 ekip, 784 personel ve 1 arama köpeği görev aldı.Ekiplerce, 263 noktada yapılan uygulamalarda 3 bin 988 şahıs sorgulandı ve çeşitli suçlardan aranan 3 şahıs yakalandı. Uygulamada bin 39 araç kontrol edilirken, 48 araç sürücüsüne Karayolları Trafik Kanununun çeşitli maddelerinden 24 bin 14 lira ceza uygulandı, 11 araç ise trafikten men edildi.Ayrıca kontrol edilen 219 iş yerinden 7'sine çeşitli nedenlerle yasal işlem yapıldı. -  SİVAS
Sivas Emniyet Müdürlüğüce yapılan "Güven ve Huzur Operasyonları" kapsamında 14 iş yeri hakkında yasal işlem yapılırken, çeşitli suçlardan aranan 4 kişi yakalandı.

AA - Sivas Emniyet Müdürlüğüce yapılan "Güven ve Huzur Operasyonları" kapsamında 14 iş yeri hakkında yasal işlem yapılırken, çeşitli suçlardan aranan 4 kişi yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla, il geneli ve ilçelerde "Sivas Güven, Huzur Operasyonları" kapsamında, umuma açık yerlerde ve farklı noktalarda uygulama yapıldı.

Umuma açık iş yerlerinde yapılan uygulamada bin 559 şahsın sorgulaması yapıldı ve basit yaralama suçundan aranan 1 kişi adliyeye sevk edildi. 219 iş yerinin kontrol edildiği uygulamada, 7 iş yerine yasal işlem yapıldı.

Huzur Türkiye Operasyonu

Türkiye genelinde gerçekleştirilen "Huzur Türkiye-6" uygulaması kapsamında ise Sivas genelinde 159 ekip, 784 personel ve 1 arama köpeği görev aldı.

Ekiplerce, 263 noktada yapılan uygulamalarda 3 bin 988 şahıs sorgulandı ve çeşitli suçlardan aranan 3 şahıs yakalandı. Uygulamada bin 39 araç kontrol edilirken, 48 araç sürücüsüne Karayolları Trafik Kanununun çeşitli maddelerinden 24 bin 14 lira ceza uygulandı, 11 araç ise trafikten men edildi.

Ayrıca kontrol edilen 219 iş yerinden 7'sine çeşitli nedenlerle yasal işlem yapıldı. -  SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.