pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Gıda Denetimleri

Yaşam 22.06.2017 - 18:20, Güncelleme: 22.06.2017 - 18:20
 

Sivas'ta Gıda Denetimleri

Sivas Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı öncesinde kentte gıda üreten ve satan iş yerlerini denetledi.

Sivas Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı öncesinde kentte gıda üreten ve satan iş yerlerini denetledi. Sivas Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Seyit Yıldız, yaptığı yazılı açıklamada, ramazan ayının gelmesiyle birlikte artan gıda üretimi ve tüketiminin getireceği riskler sebebi ile rutin denetimlere hız kesmeden devam ettiklerini belirtti. Tüketici sağlığının korunması için özellikle tüketimi artan gıda ürünlerine yönelik denetimlerin sıklaştırıldığını aktaran Yıldız, "Bu kapsamda özellikle, toplu iftarların yapıldığı yerler buralara yemek sağlayan şirketler, ekmek ve pide, unlu mamuller, pasta ve tatlı üretimi yapan firmalar ile lokanta denetimlerine ağırlık verilmiştir." dedi.Yıldız ayrıca, vatandaşları gıdaları satın alırken etiketsiz, ambalajsız ve açıkta satılan ürün almamaları, son kullanma tarihlerine dikkat etmeleri ve karşılaştıkları sorunları ivedilikle Alo Gıda 174 hattını arayarak bildirmelerini istedi. - SİVAS
Sivas Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı öncesinde kentte gıda üreten ve satan iş yerlerini denetledi.

Sivas Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı öncesinde kentte gıda üreten ve satan iş yerlerini denetledi. 

Sivas Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Seyit Yıldız, yaptığı yazılı açıklamada, ramazan ayının gelmesiyle birlikte artan gıda üretimi ve tüketiminin getireceği riskler sebebi ile rutin denetimlere hız kesmeden devam ettiklerini belirtti. 

Tüketici sağlığının korunması için özellikle tüketimi artan gıda ürünlerine yönelik denetimlerin sıklaştırıldığını aktaran Yıldız, "Bu kapsamda özellikle, toplu iftarların yapıldığı yerler buralara yemek sağlayan şirketler, ekmek ve pide, unlu mamuller, pasta ve tatlı üretimi yapan firmalar ile lokanta denetimlerine ağırlık verilmiştir." dedi.

Yıldız ayrıca, vatandaşları gıdaları satın alırken etiketsiz, ambalajsız ve açıkta satılan ürün almamaları, son kullanma tarihlerine dikkat etmeleri ve karşılaştıkları sorunları ivedilikle Alo Gıda 174 hattını arayarak bildirmelerini istedi. - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.