pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Genç İhh'lılar Bir Araya Geldi

22.10.2017 - 14:13, Güncelleme: 22.10.2017 - 14:13
 

Sivas'ta Genç İhh'lılar Bir Araya Geldi

SİVAS (AA) - Sivas İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Genç İHH Hanımlar Komisyon üyeleri kahvaltıda...

SİVAS (AA) - Sivas İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Genç İHH Hanımlar Komisyon üyeleri kahvaltıda bir araya geldi. Sivas İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Ahmet Çakmak, öğretmenevinde düzenlenen programda yaptığı konuşmada, derneğin mazlum coğrafyalar için yaptığı çalışmaları anlattı.Arakan, Filistin ve Suriye'nin derneklerinin temel meseleleri olduğunu belirten Çakmak, "İHH tüm dünyada çalışmalar yapıyor. Gençlerle kurulan bu vakıf ancak gençlerle devam edebilir." dedi.Genç İHH Hanımlar Komisyonu Başkanı Elif Büşra Göksu da Sivas'taki lise ve üniversite öğrencilerine faaliyetlerinden bahsetmek adına bu programı düzenlediklerini söyledi.
SİVAS (AA) - Sivas İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Genç İHH Hanımlar Komisyon üyeleri kahvaltıda...

SİVAS (AA) - Sivas İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Genç İHH Hanımlar Komisyon üyeleri kahvaltıda bir araya geldi.

Sivas İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Ahmet Çakmak, öğretmenevinde düzenlenen programda yaptığı konuşmada, derneğin mazlum coğrafyalar için yaptığı çalışmaları anlattı.

Arakan, Filistin ve Suriye'nin derneklerinin temel meseleleri olduğunu belirten Çakmak, "İHH tüm dünyada çalışmalar yapıyor. Gençlerle kurulan bu vakıf ancak gençlerle devam edebilir." dedi.

Genç İHH Hanımlar Komisyonu Başkanı Elif Büşra Göksu da Sivas'taki lise ve üniversite öğrencilerine faaliyetlerinden bahsetmek adına bu programı düzenlediklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.