pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Fırıncılar Bilgilendirildi

18.02.2019 - 16:23, Güncelleme: 18.02.2019 - 16:23
 

Sivas'ta Fırıncılar Bilgilendirildi

SİVAS (AA) - Sivas İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından ekmek ve ekmek çeşitleri üreten işletmelere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.Müdürlükten...

SİVAS (AA) - Sivas İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından ekmek ve ekmek çeşitleri üreten işletmelere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.Müdürlükten yapılan yazılı açıklamaya göre, toplantıda bitki sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu, Etiketleme Yönetmeliği, Katkı Maddeleri Yönetmeliği gibi konularda bilgi verildi.İl Müdürü Seyit Yıldız, konuşmasında, mevzuatla ilgili uygulanacak esaslar ve karşılaşılabilecek olumsuzlukların yaşanmaması amacıyla toplantıyı düzenlediklerini belirtti.Gıda mühendisi Ilgın Kılıç ise sunumunda denetimlerde karşılaşılan sorunlar ve bunlarla ilgili alınacak tedbirler konusunda bilgiler aktardı.Toplantıya, İl Müdürlüğü kontrol görevlileri, kentte faaliyet gösteren ekmek fırını işletmeleri yetkilileri katıldı.
SİVAS (AA) - Sivas İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından ekmek ve ekmek çeşitleri üreten işletmelere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.Müdürlükten...

SİVAS (AA) - Sivas İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından ekmek ve ekmek çeşitleri üreten işletmelere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Müdürlükten yapılan yazılı açıklamaya göre, toplantıda bitki sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu, Etiketleme Yönetmeliği, Katkı Maddeleri Yönetmeliği gibi konularda bilgi verildi.

İl Müdürü Seyit Yıldız, konuşmasında, mevzuatla ilgili uygulanacak esaslar ve karşılaşılabilecek olumsuzlukların yaşanmaması amacıyla toplantıyı düzenlediklerini belirtti.

Gıda mühendisi Ilgın Kılıç ise sunumunda denetimlerde karşılaşılan sorunlar ve bunlarla ilgili alınacak tedbirler konusunda bilgiler aktardı.

Toplantıya, İl Müdürlüğü kontrol görevlileri, kentte faaliyet gösteren ekmek fırını işletmeleri yetkilileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.