pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Fetö/pdy Operasyonu

16.05.2017 - 22:41, Güncelleme: 16.05.2017 - 22:41
 

Sivas'ta Fetö/pdy Operasyonu

Sivas'ta Fetö/pdy Operasyonu kapsamında Bir kişi tutuklandı.

AA - Sivas'ta, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan bir kişi tutuklandı.Sivas Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, örgütün şifreli haberleşme programını kullandığı iddia edilen ve daha önce özel bir eğitim kurumunda öğretmenlik yapan şüpheli T.K, Sivas Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alındı.Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen T.K. tutuklandı.
Sivas'ta Fetö/pdy Operasyonu kapsamında Bir kişi tutuklandı.

AA - Sivas'ta, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan bir kişi tutuklandı.

Sivas Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, örgütün şifreli haberleşme programını kullandığı iddia edilen ve daha önce özel bir eğitim kurumunda öğretmenlik yapan şüpheli T.K, Sivas Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen T.K. tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.