pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta "Felsefe İle Düşünmek" Söyleşisi

30.11.2016 - 17:03, Güncelleme: 30.11.2016 - 17:03
 

Sivas'ta "Felsefe İle Düşünmek" Söyleşisi

SİVAS (AA) - Sivas'ta, "Felsefe ile Düşünmek" konulu söyleşi gerçekleştirildiği bildirildi. Sivas Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya...

SİVAS (AA) - Sivas'ta, "Felsefe ile Düşünmek" konulu söyleşi gerçekleştirildiği bildirildi. Sivas Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Prof. Dr. Necati Erşen Sosyal Bilimler Lisesi tarafından düzenlenen programa, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Taşkın, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Sevim, okul müdürü Bilal Tan, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Programın açış konuşmasını yapan Altınsoy, felsefenin hayatın her safhasında ve her zaman var olduğunu belirtti.Farkında olmadan felsefe yapıldığını ve felsefe ile iç içe olunduğunu aktaran Altınsoy, "Felsefe düşünmektir, hayatı sorgulamaktır. Niye, neden nasıl. Her gün güneş doğuyor ama nasıl doğuyor? Sorguluyor muyuz? Niye Ortadoğu’da savaşlar oluyor, niye Halep'te bizim çocuklarımız ölüyor? Bunların hepsi felsefenin ilgi alanına giriyor." şeklinde konuştu.Rektör yardımcısı Taşkın da, "Akıl etme, düşünme", "Felsefe nedir?" hakkında konuşarak, öğrencilerin sorularını yanıtladı. Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy söyleşinin ardından CÜ Rektör Yardımcısı Prof. Ali Taşkın'a günün anısına bir hediye verdi.
SİVAS (AA) - Sivas'ta, "Felsefe ile Düşünmek" konulu söyleşi gerçekleştirildiği bildirildi. Sivas Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya...

SİVAS (AA) - Sivas'ta, "Felsefe ile Düşünmek" konulu söyleşi gerçekleştirildiği bildirildi.

Sivas Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Prof. Dr. Necati Erşen Sosyal Bilimler Lisesi tarafından düzenlenen programa, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Taşkın, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Sevim, okul müdürü Bilal Tan, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Programın açış konuşmasını yapan Altınsoy, felsefenin hayatın her safhasında ve her zaman var olduğunu belirtti.

Farkında olmadan felsefe yapıldığını ve felsefe ile iç içe olunduğunu aktaran Altınsoy, "Felsefe düşünmektir, hayatı sorgulamaktır. Niye, neden nasıl. Her gün güneş doğuyor ama nasıl doğuyor? Sorguluyor muyuz? Niye Ortadoğu’da savaşlar oluyor, niye Halep'te bizim çocuklarımız ölüyor? Bunların hepsi felsefenin ilgi alanına giriyor." şeklinde konuştu.

Rektör yardımcısı Taşkın da, "Akıl etme, düşünme", "Felsefe nedir?" hakkında konuşarak, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy söyleşinin ardından CÜ Rektör Yardımcısı Prof. Ali Taşkın'a günün anısına bir hediye verdi.

Sivas'ta "Felsefe İle Düşünmek" Söyleşisi

Sivas'ta "Felsefe İle Düşünmek" Söyleşisi

Sivas'ta "Felsefe İle Düşünmek" Söyleşisi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.