pendik escort bayan
ak

Sivas'ta 'Evet' Sevinci

17.04.2017 - 11:22, Güncelleme: 17.04.2017 - 11:22
 

Sivas'ta 'Evet' Sevinci

ANAYASA değişikliği için yapılan halk oylamasında, resmi olmayan sonuçlara göre 'evet' oyu çıktığının açıklanması üzerine Sivas kent meydanında toplanan Ak Partililer, davul ve zurna eşliğinde kutlama yaptı.

DHA -ANAYASA değişikliği için yapılan halk oylamasında, resmi olmayan sonuçlara göre 'evet' oyu çıktığının açıklanması üzerine Sivas kent meydanında toplanan Ak Partililer, davul ve zurna eşliğinde kutlama yaptı.Resmi olmayan sonuçlara göre anayasa değişikliği oylamasında 'evet' oyunun çoğunlukta çıkmasının ardından Sİvas'ta çoğunluğunu Ak Partililerin oluşturduğu gruplar Türk bayrakları ve meşalelerle kent meydanında toplandı. Davul, zurna eşliğinde halay çeken vatandaşlar 'Recep Tayyip Erdoğan' diye slogan attı. Bazı vatandaşlar da araçlarının kornasını çalarak kutlamaya destek verdi. Kent meydanında havai fişek gösterisi de yapıldı. - Sivas
ANAYASA değişikliği için yapılan halk oylamasında, resmi olmayan sonuçlara göre 'evet' oyu çıktığının açıklanması üzerine Sivas kent meydanında toplanan Ak Partililer, davul ve zurna eşliğinde kutlama yaptı.

DHA -ANAYASA değişikliği için yapılan halk oylamasında, resmi olmayan sonuçlara göre 'evet' oyu çıktığının açıklanması üzerine Sivas kent meydanında toplanan Ak Partililer, davul ve zurna eşliğinde kutlama yaptı.

Resmi olmayan sonuçlara göre anayasa değişikliği oylamasında 'evet' oyunun çoğunlukta çıkmasının ardından Sİvas'ta çoğunluğunu Ak Partililerin oluşturduğu gruplar Türk bayrakları ve meşalelerle kent meydanında toplandı. Davul, zurna eşliğinde halay çeken vatandaşlar 'Recep Tayyip Erdoğan' diye slogan attı. Bazı vatandaşlar da araçlarının kornasını çalarak kutlamaya destek verdi. Kent meydanında havai fişek gösterisi de yapıldı. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.